Hvordan man laver Heavy Duty Garage væg hylder

April 24

En af de vigtigste tilbehør til enhver garage er et sæt af tunge reoler. Med tunge reoler i din garage, kan du nemt organisere og gemme de mange husholdningsartikler, maling, rengøring leverancer, værktøjer og meget mere, der uundgåeligt ende i garagen. Ved at bygge din tunge hylder af træ, vil du være i stand til at konstruere hylderne, hurtigt og nemt og vide, at de vil stå sin prøve af tid.

Instruktioner

•Køre den en stud finder langs den del af væg, du har valgt at montere dine hylder på. Gøre en blyant markere for at angive placeringen af studs bag væggen.

•Med ved hjælp af en assistent, placere en fire-fod længe two-by-four bord mod muren, parallelt med gulvet, med den øverste kant to fødder op fra gulvet. Placer en plan i bestyrelsen for at sikre det er niveau. Skrue bestyrelsen i pigge på hvert sted bestyrelsen skærer dem med fire-tommer træ skruer.

•Monter to yderligere fire-fod længe two-by-four boards på væggen. Placer den øverste kant af hver bestyrelse, fire fødder og seks fødder op fra gulvet, henholdsvis. Glem ikke at kontrollere niveauet af bestyrelsen med et niveau.

•Sæt to fire-fod længe two-by-four bestyrelser på gulvet, hviler på den smalle side, fire fødder fra hinanden og parallelt med hinanden, måler fra de ydre kanter af bestyrelser. Sted tre fire-fod længe two-by-four brædder oven på de første to, vinkelret på dem, og fordelte to fødder fra hinanden. Negle struktur samt 10 d negle og en hammer.

•Sæt struktur fra trin 4 oprejst og parallelt med skrå brædderne monteret på væggen. Bruge en assistent, hvis nødvendigt.

•Skub dit én af ti tommer hylde boards på brædderne parallelt med gulvet, binde sammen vægmonteret nævn og bestyrelser i strukturen. Nail bestyrelser hinanden med 10d negle og en hammer.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com