Hvordan man laver hjemmebiograf reoler i et skab

April 2

Hvordan man laver hjemmebiograf reoler i et skab

Hjemmebiograf elektronisk gear kan ofte være klodsede og uinteressante i din bolig. En løsning er at skjule gear i en nærliggende skab, hvor skal du reoler til fullly udnytte pladsen. De to vigtigste krav for din gear reoler er, at det kunne indstilles, og der være mellemrum mellem bagsiden af hylderne og på bagsiden af skabet til at give plads til kabler.

Instruktioner

•Measure dine komponenter, så du ved hvor meget højde skal du for hver hylde. Skitsere et design til din hylder. Sørg for at tilføje mindst 2 til 3 inches af regnskabsafslutningen for hver af komponenterne, at sørge for ordentlig ventilation og køling.

•Klippe 1 x 2 tommer bestyrelser til at matche den indvendige højde af skabet. Placer disse lodret mod sidevæggene af skabet, fire inches fra skabets bagvæggen. Bore huller gennem brædderne og ind i vægge hver 12 inches. Fjerner boards og indsætte hule mur ankre i hullerne. Line bestyrelser op med ankre, indsætte skruer, og spænd skruerne for at holde brædderne flush til væggene.

•Measure vægge og gøre mærker på begge sidevæggene i den planlagte højde for hver hylde. Snit 1 x 2 tommer bestyrelser til at matche afstand fra den forreste kant af skab sidevæggene til lodret bestyrelsen du lige har installeret. Skær to bestyrelser for hver hylde.

•Sæt boards vandret mod sidevæggene af skabet, i de højder, du har valgt. Bore huller gennem brædderne og ind i vægge hver seks inches. Fjerner boards og indsætte hule mur ankre i hullerne. Line bestyrelser op med ankre, indsætte skruer, og spænd skruerne for at holde brædderne flush til væggene.

•Klippe krydsfiner plader til at matche størrelsen behov for hver hylde. Placer disse brædder på de vandrette understøtter, med bagsiden af hvert bord butted op til lodret bestyrelsen i ryggen. Placer din gear på hylderne, efter hylderne er i position.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com