Hvordan man laver hjemmelavede Ukrudts & græs Killer

July 7

Hvordan man laver hjemmelavede Ukrudts & græs Killer

Nogle gartnere forvilde sig fra kommercielle ukrudt og græs killers på grund af antallet af kemikalier, som disse produkter indeholder. Scientific American har rapporteret, at visse populære herbicider f.eks Roundup kan forårsage skader på menneskeceller. For at forebygge sundhedsrisici, kan du blande din egen herbicid til brug på ukrudt. Ikke blot vil den økologiske herbicid give dig fred i sindet, men du spare penge på havearbejde forsyninger.

Instruktioner

•Mix 1 ounce flydende opvask sæbe med 1 gallon af eddike med 20 procent eddikesyre. Iført handsker og en maske, hæld blandingen i en sprayflaske. Eddike virker ved at opløse den voksagtige belægning på blade og tørring anlægget. Opvask sæbe hjælper eddike overholde bladene.

•Sæt pap omkring din prydplanter og tape et stykke plastic omkring dine planter. Om hjemmelavet herbicid har færre kemikalier end de fleste andre herbicider, denne formel er nonselective og kan dræbe omgivende planter.

•Spray den uønskede vegetation fra kronen af anlægget hele vejen til 3 inches fra basen med ukrudtsmidlet. Vælge en dag, der er fri af vind eller regn til at forhindre utilsigtet sprøjtning andre planter. Fjerne pap og plast til at forhindre kvæle planter.

•Reapply herbicid efter to til tre dage. Det kan tage flere programmer til at fjerne alle græs og ukrudt fra området. Dybest set, eddike fungerer kun, når planterne er tørre, så natten dug kan fjerne ukrudtsmiddel fra bladene.

•Tag død vegetation med en skovl eller spade til at holde rødderne fra producerer en anden plante. Brænde eller smide græsset eller ukrudt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com