Hvordan man laver hjemmelavet græs pletfjerner

February 26

En græs pletter er svære for at fjerne fordi det ikke er blot én type af pletten--det er en lang række dem blandet sammen. Ofte, har en græs plet snavs indlejret i stoffet. Pletten, selv er begge en blanding af organisk materiale og protein. Alt dette blandes med klorofyl fra græsset. Klorofyl er et meget stabilt pigment og nedbryde ikke let. Hvis du ønsker at lave din egen hjemmelavede græs pletter, du sparer ikke kun penge du vil bruge til at købe en kommerciel pletfjerner, men du vil også gøre din tøj sidst længere.

Instruktioner

•Find en gammel sprayflaske til at gøre denne blanding. Hæld i en 1/2 kop Dawn opvaskesæbe, 1/2 kop ammoniak, lidt mere end 1/4 kop bagepulver og 1 1/2 kopper vand. Ryst det grundigt, så spray det på græs pletten. Lad det for et par minutter og vask som sædvanlig.

•Anvend en forbehandling af sprit, før du begynder. Blot slukke en klud eller svamp med alkohol og ising det på pletten. Lad denne luft tørre og skyl med koldt vand. Lad denne tørre. Hvis du stadig kan se en plet, sætte en flydende vaskemidler, der indeholder blegemiddel og enzymer direkte på pletten, og gnid stoffet sammen. Vaske tøj, som du normalt ville.

•Mix en lige mængde vand med hvidt destilleret eddike og gnid det ind i græs pletten. Vaske tøj, som du normalt ville.

•Brug acidophilus tabletter. Acidophilus som lactobacillus acidophilus, som hjælper med fordøjelsen af mælk, kommer i tabletter. Bland flere tabletter med lidt vand for at lave en pasta og Påfør pastaen til pletten. Lad pastaen er indstillet på pletten for mere end en time. Vaske tøj normalt efter behandlingen.

•Opret en plet potion fra to velkendte produkter. Bland Clorox 2 pulverform blegemiddel med duen opvaskesæbe, indtil det er en pasta. Anvende det på pletten og lad det tørre på området. Det kan tage flere dage. Vask det som du normalt ville noget af dit tøj.

•Kontrollér en pasta fra bagepulver og eddike. Anvende det på græs pletten og forsigtigt gnide blandingen ind i materialet. Lad blandingen indstillet på stof til mindst 15 minutter. Skyl blandingen af materiale fra bagsiden, så det skyller det væk fra væve. Hvis du ser nogen græs pletten resterende, anvende behandling igen. Vask materialet normalt efter behandlingen for græs pletten.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com