Hvordan man laver hjemmelavet køkkenskabe

December 4

Hvordan man laver hjemmelavet køkkenskabe

Hjemmelavet køkkenskabe kan lede så professionel som enhver kabinet på markedet. Der er nogle principper at lære før du starter et projekt som hjemmelavet køkkenskabe, men de gælder hele møbelproduktions spektrum. Hjemmelavet køkkenskabe består af gulv frysere kaldet underskabe og overskabe kaldet overskabe.

Instruktioner

Underskabe

•Sæt to stykker af 23-by-35¼-by-¾-inch krydsfiner (køkkenskab udgangen paneler) på et arbejdsbord. Måle i fra 35¼-tommer kant og gøre en mark på 4 inches. Gør det samme fra 23-tommer kant.

•Sæt indramning firkantet på mærkerne og tegne linjer resulterer i en 4 x 4 tommer pladsen i det ene hjørne af krydsfiner. Skære denne firkant med en stiksav eller hånd sav.

•Applicer lim til området bag udskæring og sikre den 4-by-19-by-¾-inch krydsfiner (klamper) til udgangen paneler med 2d boks neglene. Sikkert en af de to stykker af 23-by-22½-by-¾-inch krydsfiner til toppen af klamper mod udgangen paneler med 4d finish negle. Læg de to stykker af 11-by-23-by-¾-inch krydsfiner (hylde support) på toppen af den nederste hylde mod udgangen paneler, angive de resterende hylde på dem og sikre hylde til udgangen paneler med 4 d finish negle.

•Applicer lim til enderne af 22½-by-6-by-¾-inch krydsfiner og Fastgør det mellem panelerne end på toppen tilbage hjørner. Dette er den sømning strip bruges til at sikre køkkenskab til væggen. Anvende lim på bagsiden af den sømning strip, kanter af udgangen paneler og nederste hylde og sikkert en af de 24-by-30-by-¼-inch stykker af krydsfiner til det med 2d boks neglene.

•Drej kabinet på ryggen, anvende lim til udskæring foran kanter fra trin 2 og sikre den 4-by-24-by-¾-inch krydsfiner til kabinet med 4d finish negle.

•Sæt to stykker af 2-by-32-by-¾-inch massivt træ (sider) på tabellen arbejde sammen med tre af de fem stykker af 2-by-20-by-¾-inch massivt træ (skinner). Måle fra den ene ende af 32-tommer-stykker og gøre en mark på 6½ inches, placerer pladsen indramning på mærket og tegne linjer i hele 2 tommers bredde af hvert stykke.

•Applicer lim til enderne af skinnerne, placere en på toppen, en nederst og en linje trukket i trin 6, således at der er et 4½-tomme mellemrum mellem de top jernbane og den anden jernbane. Plads bar klemmer på tværs af hver jernbane at klemme dem stramt mod siderne. Tillad limen tørre, før du installerer ansigt rammen på kabinet med 4d finish negle.

Overskabe

•Sæt den 11-by-30-by-¾-inch krydsfiner (øvre ende paneler) på tabellen arbejde så de lange kanter rørende. Måle fra den ene ende og lave mærker på 1½, 10, 10¾, 19 ¼, 20, 28½ og 29 tommer. Placer indramning-pladsen på mærkerne og tegne linjer i 11-tommer bredden af begge stykker krydsfiner.

•Sæt den 11-by-22½-by-¾-inch krydsfiner (hylder) på tabellen arbejde sammen med de to 2-by-22½-by-¾-inch stykker. Anvende lim på 22½ tommers kanterne af 2-tommer-stykker, læg dem på 22½ tommers kanten af to af hylderne og sikre dem med 2d boks neglene. Disse er sømning stavene bruges til at sikre den øverste kabinet til væggen.

•Applicer lim til 11-tommers kanterne af hylderne, placere dem på streger i trin 1 og sikre dem til de øvre ende paneler med 4d finish negle. Hylderne med de sømning strips er de øverste og nederste hylder. Stribe på den øverste hylde hænger ned, mens ene på den nederste hylde stikker op.

•Drej kabinettet så at den sømning strimler står. Anvende lim til udsatte ¾-tommer kanterne og sømning strimler og sikre den resterende 24-by-30-by-¼-inch krydsfiner til det med 2d boks neglene. Næste, vend kabinettet så ¼-tommer tilbage på bunden.

•Applicer lim til kanterne af de resterende to 20-tommer stykker af massivt træ og klemme dem mellem 30-tommer-stykker; en øverst og en nederst. Tillad lim til at tørre, før du installerer ansigt rammen til kabinet med 4d negle.

Døre og skuffefronter

•Klippe to stykker af finer kant band 23½, to stykker 28 inches og to stykker 6½ inches lang med en hobbykniv. Sikre dem til 22½-tomme kanter 21-by-22½-by-¾-inch krydsfiner, 27-tommer kanter 21-by-27-by-¾-inch krydsfiner og 5½-tomme kanter 21-by-5½-by-¾-inch krydsfiner med et varmt strygejern. Bryde hjørnerne og slibe kanterne med en afslibning blok og 100-sandkorn sandpapir.

•Klippe seks stykker af finer kant band 22 inches lang. Sikre dem til 21-tommer kanterne af den 21-by-22½-by-¾-inch krydsfiner, 21-by-27-by-¾-inch krydsfiner og den 21-by-5½-by-¾-inch krydsfiner med et varmt strygejern. Når de afkøles, bryde dem i hjørnerne af krydsfiner.

•Installer hængsler til 21-by-22½-by-¾-inch krydsfiner (base døren) og den 21-by-27-by-¾-inch krydsfiner (øverste dør) ifølge producentens anvisninger. Næste, bygge en skuffe boks for skuffen front ifølge skuffen dias producentens anvisninger.

Tips & advarsler

  • Kabinet hylder er 1 ½ inches smallere end bredden af et kabinet. Ren overskydende lim straks med en fugtig klud. Drill pilot huller for 4d finish negle når sikring ansigt rammer til kabinetterne.
  • Efterlad ikke elværktøj eller en hobbykniv uden opsyn i overværelse af børn. Ikke bejdse eller male de hjemmelavede køkkenskabe uden ordentlig ventilation.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com