Hvordan man laver højbede for en Market Garden

March 8

Hvordan man laver højbede for en Market Garden

En marked have refererer til en have, der er beregnet til enten hæve producere for dig at sælge til en landmands marked eller til personlig brug som en baggård marked. Et højbed kan du dyrke din producere i en mindre plads end traditionelle række plantning. Det beskytter din ændrede og rede jorden fra potentielle skader ved at gå på det, og er et godt valg for gartnere, der har problemer med mobiliteten. Som du ændre jorden i et højbed år efter år fortsætter med at forbedre, gør din marked have mere succes hver sæson.

Instruktioner

•Plan din højbede skal ikke mere end 4 fod bred. Dette gør det muligt at nå ind til centrum uden at træde på jorden. Du kan planlægge 4-mund-square parceller eller lang parceller, der er 4 fod bred.

•Mark off din 4-mund-square plot ved at køre en pæl i jorden hvor du vil ene hjørne skal være. Måle 4 fødder fra det første spil, ved hjælp af en plan for at sikre linjen er lige, og køre en anden spil her. Fortsætte med to mere stakes man laver en firkant. Binde sejlgarn mellem indsatserne til at give dig en lige linje for at lægge dine blokke.

•Lay ud af aske blokke på den markerede plot. Nestle blokke lige ved siden af hinanden med deres huller vender opad. Hullerne kan være fyldt med jord og beplantet med urter senere.

•Layer avis i bunden af sengen. Dette composts enhver græsset eller ukrudt vokser under det og holder ukrudt fra spiring i din have seng. Vand papiret grundigt.

•Fyld plads inde højbed med plantning medium og kompost.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com