Hvordan man laver høje lofter ser lavere

February 4

Hvordan man laver høje lofter ser lavere

Selvom høje lofter er typisk et plus, kan de gøre et rum synes kold og uindbydende--især hvis de er usædvanligt højt og rummet er lille. Du behøver ikke at gøre dit værelse føle hyggelige. Du kan gøre din højt til loftet ser lavere med væg maling. Vælg en vægfarve, der står i kontrast til din loft maling, og derefter bruge det til at stoppe øjet på højden du foretrækker loftet for at starte.

Instruktioner

•Measure ned fra loftet til din ideelle loftshøjde, ideelt mellem 8 og 18 inches. Hvis du har molding hvor vægge og loft deltage, måle ned fra den nederste kant af støbning. Mark afstanden i blyant i begge ender af hver væg.

•Measure bredde på din bredeste væg. Tilføj 3 inches og skære en streng til længden. Frakke strengen med kridt i en farve, der står i kontrast med din nuværende væggen farve.

•Sæt en thumbtack gennem ene ende af kridt-dækket streng og derefter skubbe tack ind i væggen på blyanten markere i den ene ende af en mur. Træk strengen stram til varemærket blyant i anden enden og fastgør den med en anden thumbtack. Lad enhver overskydende snor Dingle ud over den anden thumbtack. Forstå strengen i midten. Trække det tilbage ca 1 inch og lad gå. Når du slipper strengen, fastgøres det en kridtstreg på væggen, der forbinder to blyant mærkerne. Gentag med resten af væggene, tilføje yderligere kridt til strengen efter behov.

•Applicer maler malertape lige over og langs kridtstreger på hver væg. Køre fingrene langs nederste kant af tapen og tryk det mod væggen for at minimere maling nedsivning.

•Løsn og fjern stikkontakt og lyskontakt plader. Dække gulvet med en dråbe klud.

•Klippe med din væg maling ved hjælp af en 2 1/2-inch vinklet paintbrush langs baseboards. Med den samme børste, skåret i hjørnerne af rummet og langs den nederste kant af båndet linje. Selv om båndet beskytter væggen område under det, kan maling stadig sive igennem hvis du kører en rulle over det.

•Pour væg maling i en rulle bakke. Dyp en 12-tommer paint roller i skuffen, og derefter trække det mod tekstureret, rejst til at fjerne overskydende maling. Roll maling på væggene med korte, diagonale strøg i forskellige retninger. Forestil dig du maleri bogstavet W på væggen gentagne gange, eller maleri i en flamme-søm mønster. Når en sektion er næsten dækket med diagonale strøg, køre rulle op og ned for at blande kanterne og fylde eventuelle huller. Lad malingen tørre og anvende en anden frakke, efter behov.

•Tag afdækningstape efter slutpuds væg maling tørrer. Anvende en ny linje af bånd med den øverste kant selv med den øverste kant af din væg maling. Tryk ned på de øverste kanter af båndet til at fastgøre den. Male den øverste del af din væg med maling, der matcher din loft maling, ved hjælp af instruktionerne maleri fra trin seks og syv. Hvis afsnittet mellem tape linje og loftet er mindre end 14 inches høj, skifte til en 6-tommer paint roller.

Tips & advarsler

  • For endnu mere skelnen mellem de to malede områder, overveje at tilføje billede molding linje adskiller væg og loft maling. Maling eller pletten billede støbning til at matche resten af trim i rummet.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com