Hvordan man laver Humus jord

September 2

Hvordan man laver Humus jord

Gå ind i en mellemøstlig restaurant og bestilling af humus i stedet for hummus kan få du ser undrende. Hummus--med to "m" s--er en parabol lavet med kikærter, mens humus er den organiske del af jord, der er ikke længere aktivt arbejdede af mikroorganismer. Afhængigt af typen af organisk materiale, type af tilgængelige mikroorganismer og deres antal, kan det tage flere år for flere hundrede år for visse materiale at blive humus. Dette kompleks blanding har ingen lighed med dens oprindelse og er stadig ikke helt forstået af videnskabsfolk. Humus er en vital del af frugtbar jord og er ekstremt vigtigt at plante vækst.

Instruktioner

•Tilføj organisk materiale til jorden på en regelmæssig basis. Jo større sorten--som blade, grøntsager og frugt affald og animalske biprodukter, herunder husdyrgødning og fedt--de rigere humus. Kompost er allerede for det meste nedbrydes og hjælper jorden oprette humus meget hurtigere.

•Undgå hurtigt virkende kemiske gødningsstoffer, som ofte tilsættes for meget salt til jorden for mikroorganismer til at overleve. Tabet af jord-beboere i høj grad bremser ned nedbrydning proces.

•Hold fugtig jord. Tør jord mister evnen til at nedbryde det organiske materiale. Lægge en beskyttende muld over jorden, efter at jorden har varmet i foråret for at holde fugten.

•Undgå at forstyrre jorden af tilling eller dreje det. Det komplekse net af rådnende mikroorganismer afhænger af et stabilt miljø. Afbrydelse af jorden styrker jord mikrober til at omgruppere og start forfra, deres indsats.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com