Hvordan man laver husstand filmapper & holde dem organiseret

November 22

At holde styr på husholdningernes papirer kan være en skræmmende opgave, selv for den mest organiserede hjemmegående. Med regninger, løbesedler, Kuponer, magasin og avis udklip, tilladelse underkjoler og mere rod i counter eller bordfod, holde det alle sammen kan være noget af en udfordring. Det første skridt mod at holde disse papirer organiseret er at konfigurere et arkiveringssystem, der virker for dig og din familie. Gør filmapper for din husstand er en glimrende måde at holde tingene organiseret.

Instruktioner

Organisering af husholdningernes filer

•Gather dine papirer og sortere dem i kategorier. Det grundlæggende til at dække er kreditkort udsagn, kontoudtog, forsyningsselskaber og andre gældsbeviser, der er forbundet med hjem, og oplysninger om dine køretøjer, såsom indtægter fra arbejde. Du muligvis også en mappe til vigtige dokumenter såsom fødselsattester og social security-kort, medmindre du allerede har et sikkert sted udpeget for disse varer. Hvis du har børn, skal du muligvis også omfatter ekskursion oplysninger, tilladelse underkjoler og aktiviteter tidsplaner. Hvis du regelmæssigt klip artikler fra tidsskrifter og aviser, samt omfatte en mappe for disse.

•Label en filmappe for hver kategori, der er defineret i det forrige trin. Tilføj tre yderligere mapper og mærke dem "Diverse", "Til fil" og "Action". Mappen "Diverse" kan være din fangst-alle papirer, der ikke passer ind i nogen af de foregående kategorier. Mappen "Til fil" vil indeholde papirer, som du ikke har haft tid til at indgive endnu, og mappen "Action" bør indeholde kun handlingsrettede emner, der skal tages hånd om såsom notaer hen til honorere og tilladelse smutter til at underskrive.

•Fyld hver mappe med de relevante dokumenter. Undgå at holde på noget, du ikke længere har brug for, og kaste alle af åbnede konvolutter. Holde dine papirer udfoldet og flad i mapperne. Brug en papirclips eller stabile for at holde varer sammen efter behov.

•Dedicate et arkivskab skuffe eller fil boks for mapperne, du har oprettet. Placer mapperne i boksen med de filer, du vil få adgang til oftest i front, og sjældent brugte elementer såsom fødselsattester i ryggen. Mappen aktion bør være den allerførste mappe i boksen, efterfulgt af mappen "Til fil".

•Sæt vigtige dokumenter i den relevante mappe som du modtager det, eller placere den i "til" mappe, hvis du ikke har tid til at sortere det. At holde det i denne mappe vil sikre, at dit arbejde overflader holdes klart og at papirerne er i det mindste et skridt tættere på at blive organiseret.

•Indstil afsat tid en gang om ugen til at organisere din filboks. Begynde med filen "Action". Papirer i denne mappe bør sørge for hurtigst muligt at mappen forbliver tomme det meste af tiden. Dernæst videre til mappen "Til fil" og flytte alle papirerne til deres passende steder. Endelig, kontrollere mappen "Diverse". Hvis det bliver fuld, trække sig ud af papirer og se om du kan organisere dem i nye kategorier og oprette mapper for dem.

Tips & advarsler

  • Holde en boks ved døren til udgående mail for at sikre, at regninger og anden korrespondance går til tiden. Hvis dine børn bringe i mailen, der er afsat en særlig plads for dem at sætte det, så det ikke får tabt eller malplaceret. Efterhånden som flere og flere regninger bliver papirløse, overveje at oprette en lignende arkiveringssystem med mapper på computeren eller i din e-mail-konto. Holde regninger, erklæringer og andre vigtige oplysninger i et sikkert sted, selv når de er online.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com