Hvordan man laver hveps Killer

November 29

Hvordan man laver hveps Killer

Hvis du har en hveps pest control problem, kan du lave din egen hjemmelavede hveps killer eller du kan købe en koncentreret insekticid som Raid. Hvis du vil udrydde hvepse selv, Sørg for at du gør det om natten eller tidlig om morgenen da hvepse er mest aktive i løbet af dagen. Bære et par lag af tøj, når ved hjælp af hveps killer eller ændre hveps fælder til at undgå at få stukket.

Instruktioner

•Detergent vand er en stor hveps killer. Fortynd flydende vaskemiddel med varmt vand og tilføje til en sprayflaske. Tilsæt ca 5 T vaskemiddel til en medium størrelse container fuld af varmt vand og ryst.

•En hjemmelavet sammenkog af Pebermynteolie og uparfumeret sæbe vand fungerer godt som en hveps killer. Tilføje omkring 1 spiseskefuld af pebermynte ekstrakt og 1 spiseskefuld uparfumeret opvaskemiddel til en sprayflaske fuld af varmt vand. Ryst og sprøjte direkte på hveps reder.

•Plain gamle aerosol hårlak virker fint som en hveps killer. Sprøjte den hairspray direkte på reden at dræbe hvepse inde. Igen gøre det om natten eller tidligt om morgenen for at undgå at få stukket.

•Der hveps killer er brugen af fælder fyldt med råt kød som leveren eller kylling. Hvepse flyve i og er i stand til at flyve ud. Du kan købe disse hos lokale butikker eller online. Du kan også gøre dem derhjemme.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com