Hvordan man laver Hybrid kabinetter

January 15

Hvordan man laver Hybrid kabinetter

Opbygning og installation kabinetter er en kreativ måde at udtrykke dig og maksimere pladsen i dit kontor eller hjemme. Hybrid kabinetter kombinere alternative farver og materialer til at skabe æstetiske dimensioner for at ændre og forbedre kabinetter look. Bruge assistent til at hjælpe dig med at designe, model eller konstruere din kabinetter for ekstra kreativitet, sikkerhed og effektivitet. Gør hybrid kabinetter kan ske over weekenden eller løbet af en måned, afhængigt af detaljer og originalitet af dine planer.

Instruktioner

•Kombiner flere designideer. Samle katalog billeder, udskrive billeder fra internettet eller tage snapshots af tiltalende måder at oprette hybrid kombinationer. Brainstorm disse ideer med en ægtefælle, venner eller familie medlem. Skrive ud ideer og kombinationer på papir til din poster og sikker opbevaring.

•Measure og skær skabslåger og rammer med en power så. Sand hver dør eller ramme, indtil overfladen er glat, ved hjælp af 120-grit papir. Sandpapir fremstillet på 120-grus er et groft tekstur, der er nyttig på alle former for almindelig træ.

•Pick flere farver af pletter eller maling. Pletter eller maling øvre og nedre kabinetter med forskellige farver for en tiltalende hybrid udseende. Anvende kontrasterende farver, som sort og hvid eller blå og orange. Alternere mellem farver på skabslåger på øvre og nedre niveauer for at øge kontrasten og tilføje spunk til dit layout.

•Installer forskellige typer af hardware til øvre og nedre kabinet døre. Skrue på moderne hængsler til antikke døre. Alternativt, brug restaureret hængsler på en ny dør. Vælg hardware farver, der vil komplimentere skabene uden blending eller tilsyneladende overvældende ud af sted. Vælge sølv eller forgyldt knopper eller hængsler, for eksempel, eller sort jern hængsler eller håndtag, at parre med lyse og mørke kabinetter.

•Measure og skære forskellige kabinet belægninger. Hvis du er ved at opbygge slab døre--flat panel døre, for eksempel-- og vælger ikke at bejdse eller male, overveje skiftevis laminat og finer dækker på ydersiden af dørene til at optage forskellige teksturer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com