Hvordan man laver hynder til havemøbler

November 22

Hvordan man laver hynder til havemøbler

Havemøbler kommer ikke billige. Men hvad hvis din udendørs møbler har set bedre dage. Hvis du nødt til at forlade dine havemøbler udenfor året rundt, kan det virkelig stinker ravage på dit puder, selv om de er normalt designet til at blive udenfor. Til sidst erstattet alt behov, men det behøver ikke at koste dig en formue. Du kan gøre dig egen udskiftning hynder til dine havemøbler og spare dig selv et bundt i processen og her er hvordan.

Instruktioner

Fjerne den gamle stof

•Start ved at fjerne den gamle stof fra puder. Du kan bruge det som en skabelon for de nye puder. Bruge en seem ripper til at fjerne syning så at du kan lægge brikker ud flad. Hvis det gamle skum er stadig i god stand, kan du genbruge den. Hvis ikke så vil du have til at købe nye skum. Eller du kan ombryde den gamle skum med pladevat som vil bidrage til at autorisere puder op noget.

•Lay den nye stof nedad på en flad overflade og Placer det gamle stof med forsiden nedad på toppen. PIN den gamle stof til den nye struktur med syning stifter. Bruge elektrisk saks til at klippe ud de nye stykker af stof. Skåret ud både en øverste og nederste stykke for puden. Fjerne syning pins. Nu kan du fastgøre de nye stykker sammen med højre side sammen forlader en side åben.

•SEW forsiden og bagsiden stof stykker sammen med en 5/8 tommer søm, at fjerne benene som du sy. Drej dækker indefra og ud. Indsæt skum i den åbne ende af dækslet og sy det lukkes med en simpel hånd søm.

Tips & advarsler

  • Hvis du skal holde dine havemøbler udenfor året rundt, dække puder med udendørs møbler pude dækker at få dem til at vare længere.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com