Hvordan man laver ikke-Rip toiletpapir

February 12

Hvordan man laver ikke-Rip toiletpapir

Non-rip toiletpapir er en klassisk gag gave simpelthen af valsede klud på et toilet papir rør. Som basic som den er, koster denne nyhed varen mere end man kunne forvente. For stof crafters er det billigere og lettere at lave din egen unrippable toiletpapir for at irritere og glæde mennesker i dit liv.

Instruktioner

•Klippe bomuldsklud i strimler 4 1/2 inches lang og så længe du kan gøre dem. Bruge roterende fræser, skære måtten og målestok omhyggeligt for at sikre straightest kanterne kan du muligvis få.

•Jern bomuld til at fjerne alle rynker. Særlig opmærksomhed til nogen stor rynker, der kan være opstået, mens stoffet blev foldet til opbevaring.

•Stitch sammen strimler af stof, ende til ende, for at gøre en lang, kontinuerlig strimler. Hvis bånd du har forskellige længder, placere de største længder du har i slutningen. For at sy, overlap kanten af strimler af ¼-tommer. Sy med en kører stitch (straight sting) på symaskine med hvid tråd.

•Stræk ud bomuldsklud på dit arbejdsoverflade (tabel eller gulvet) over voksbelagt papir eller avis. Anvende flydende hem lim langs kanten af stoffet på hver side ved hjælp af din finger. Bruge lim som sparsomt som muligt, men prøv at få lidt langs hele længden af sømmen. Hvis du støder på nogen løse tråde, som du går, trimme dem som tæt på kluden som muligt. Arbejde med klud i segmenter på dit arbejdsoverflade, siden du ikke kunne strække ud hele længden på en gang. Lad hver portion tørre helt før man går videre til det næste segment.

•Stræk en 10-tommer stykke snor stramt på tværs af en åben ende af toiletpapir roll. Bruge linealen til at måle placeringen af strengen, og flytte det ind i midten, så den deler sig det åbne rum i to lige store halv cirkler. Tape strengen i stedet. Strække resten af strengen ned langs siden af toilet papir rør, åben nederst på tværs og op til mødes selv på anden siden. Brug mærket til at spore en linje langs strengen hvor det strækker sig ned på længden af røret; Dette vil skabe en lige linje tværs over.

•Tag strengen. Anvende en linje af håndværk lim til linjen på toiletpapir. Kanten af ene ende af bomuld strip i linje med linjen af lim, og tryk det på plads. Lad tørre i ca 30 minutter.

•Drej op toiletpapir roll.

•Brug søm ripper til at stikke en linje af perforation huller 4 ½ inches i. Gøre det igen en anden 4 ½ inches i fra der, og igen en anden 4 ½ inches fra der. Re rullepapir.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com