Hvordan man laver illustreret fingerled

November 25

Hvordan man laver illustreret fingerled

Fingerleddene er comblike leddene, der er klippet mellem to stykker af lignende træ til at skabe en stærkere fælles. Fælles er ofte illustreret på begge stykker af træ for at støtte tømreren i at fjerne de korrekte områder af affald samtidig bevare fingrene. Flere værktøjer, der bruges til at markere og illustrere de fælles nedskæringer, således at leddene vil tilslutte sig korrekt når nedskæringerne, der er foretaget. Lære at bruge disse værktøjer kræver lidt øvelse, men det færdige produkt er værd at den ekstra indsats.

Instruktioner

•Sæt, en af de to lignende boards fladt på et arbejdsbord. Placer den anden bord L-formet således at slutningen af bestyrelsen er justeret over ansigtet af bestyrelsen det er at være sammen med. Justere kanter og side og trække en linje på indersiden kant, der viser tykkelsen af det andet bord på forsiden af den første bestyrelse.

•Sæt en tri-pladsen på den første træ bord så at det er på linje med din blyant linje. Hold tri-pladsen fast og trække en mærkning kniv hen over kanten af tri-pladsen. Kniven gør et lille snit i træets overflade. Vende træ bord og fortsætte den samme linje, skære linjen med mærkning kniven på alle sider af brættet.

•Divide din træ bredde med antallet af finger led du ønsker at illustrere og skære. Sæt denne måling på din mærkning måler. En mærkning gauge er et værktøj med en guide på den ene side og en mærkning enhed, såsom en blyant eller kniven, på anden siden. Angive mærkningen gauge for det første varemærke. Brug side af træet og vejledningen og markere træ på 90 grader fra din første mark. Markere begge flade sider af træ og den ende kant.

•Indstil dit mærkning gauge til din anden måling. Markere dit træ endnu en gang efter samme teknik. Brug en blyant til at cross-hatch mærker at angive dele af træ, du vil fjerne (hver anden markeret-out afsnit). Gentag hele bredden på dit bord.

•Sæt bord i en skruestik, så enden er vandret og bestyrelsen er lodret. Dette gør din nedskæringer lodret. Skær langs den affald side af den første linje ved hjælp af en tenon sav og skære lige ned. Efter at hver af de lodrette snit, vende træet i skruestikken og gøre de horisontale nedskæringer. Du er i stand til at skære ophør skære denne måde. For nedskæringer mellem fingerled, gøre flere lodret snit på tværs af det affald fælles område og skære de resterende affaldstræ ved at placere en træ mejsel med facet mod affaldet. Tryk på mejslen med en kølle og skubbe træ fra snittet.

•Gentag denne samme proces for det andet bord, bortset fra at dit affald sektioner er nu modsatte fra den første bestyrelse.

Tips & advarsler

  • Mærkning og tegning hver finger fælles kaldes illustrerer fælles. Dette betyder blot, at du gør fælles synlige gennem dine tegninger på træ før du forsøger at skære fælles. En illustreret joint er meget lettere at skære.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com