Hvordan man laver In-Place beton bordplader

March 11

Beton bordplader er et populært valg for husejere, der ønsker at ændre deres forældede flise bordplader. Beton bringer naturlige skønhed, styrke og en unik evne til at blive formet i mange former. Beton bordplader kan laves om til næsten enhver form, næsten enhver farve og næsten enhver tekstur en boligejer kan tænke på, matche næsten enhver indretning. Boligejere kan gøre beton bordplader og spare penge, men grundige overvejelser og forberedelse er nødvendig for at gøre det færdige produkt ser sit bedste.

Instruktioner

•Measure bredden og længden af de kabinetter, der vil støtte den konkrete køkkenbordet, ved hjælp af målebåndet. Nedskrive målingerne på et stykke papir.

•Installer cement board til toppen af kabinetter med skruer så de dækker hele toppen af skabene. Cement board vil tjene som undersiden af de konkrete bordplader og beskytte skabene fra vand i betonen.

•Saw 2 x 4 tommer træ studs til at matche længder af skabene. Skrue træ studs til siderne af kabinetter med træskruer, som de vil støtte de melamin planker, der er sider af forskalling til konkrete køkkenbordet.

•Klippe ned melamin planker til at matche 2 x 4 tommer træ pigge fastgjort til kabinetterne. Skrue melamin planker til træ studs og kabinetter, og sørg for skruerne gå hele vejen igennem til kabinetterne.

•Level i melamin planker til den nøjagtige bordplade højde du vil, ved hjælp af niveauet. En typisk køkken bordplade er 36 inches over det færdige gulv. Nogle dele af køkkenbordet kan være på 42 inches, hvis du ønsker en stående højde område.

•Measure længde og bredde af indersiden af forskalling til køkkenbordet. Nedskrive målingerne på et stykke papir.

•Klippe eller bøje 1/4-tommer armeringsjern til at passe inde i forskalling. Armeringsjern bør passer nemt i forskalling så at det ikke vil blive set på de færdige kanter af køkkenbordet. Det er bedst at holde armeringsjern ca 1/2 tommer mindre end den samlede størrelse, køkkenbordet.

•Sæt armeringsjern stykker inde i forskalling og form et gitter af ca 6 inches square med armeringsjern. Binde alle armeringsjern stykker sammen, ved hjælp af wire slips. Dette vil skabe et solidt stykke af stål i beton, der vil hjælpe modstå de spændinger, der forårsager revner i beton. Armeringsjern skal også fungere som ét stykke, så du kan hænge det fra siderne af forskalling. Armeringsjern skal anbringes i midten af den konkrete tykkelse. Installere et par skruer langs siderne af forskalling, så du kan hænge armeringsjern fra skruerne med wire slips. Wire slips kan skæres senere, når betonen hældes.

•Mix beton i betonblander pr. konkrete posen producentens anvisninger. Betonen skal ligne havregrød når korrekt blandet. Det bør have en styrke på 5.000 pounds per kvadrattomme eller være specielt designet til bordplader.

•Overførsel beton i forskalling med spande. Spandene bliver lettere at bære ind i huset og de vil hjælpe dig med at styre, hvor du placerer beton. Det er vigtigt at skubbe betonen i alle de små hulrum i og omkring armeringsjern og ind i hjørnerne. Hammer sider af forskalling eller vibrere dem med en vibrerende maskine til at hjælpe med at distribuere beton til alle kanter.

•Saw træ flyder frem og tilbage på toppen af forskalling til at hjælpe niveau beton til højden du udpeget med sider af forskalling.

•Glatte ud beton med stål float. Hvor meget gulvafslibning du gør afhænger af, hvilken slags tekstur du ønsker til køkkenbordet. Jo mere du bruger stål float på beton, jo glattere vil det være.

•Tag forskalling efter et par dage kun efter at teste et lille område først for at se hvis betonen er hærdet tilstrækkeligt. Forsigtigt lirke væk forskalling og skru det fra kabinetterne.

•Polish beton med en diamant poler. Diamond poler vil hjælpe runde hjørner og udjævne alle områder, der vises ru. Det vil fjerne den fine lag af cement oven på betonen og udsætte grus og samlet i betonen. Hvis du ikke ønsker at se grus eller samlet, skal du bruge diamond poler sparsomt.

•Seal beton, ved hjælp af et konkret sealer. Teste et lille område først og følg anvisningerne på sealer. Nogle fangere kan blive mørkere eller pletten beton, så hold dette i tankerne, når du vælger den sealer finish. Enhver bordplade, der vil komme i kontakt med fødevarer skal være forseglet med en fødevare-safe sealer. De konkrete køkkenbordet skal forsegles gentagne gange i sin levetid.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com