Hvordan man laver interiør maling farver Flow fra rum til rum

November 2

Harmoni i hjemmet fører til en afslappet følelse i din stue, og en måde at få det er gennem hvordan du dekorere. Farver, der løber fra rum til rum er tiltalende og gøre dine gæster føler sig velkommen fra det første øjeblik, de går ind i dit hus. Du kan arbejde med enhver række farvekombinationer, og at skabe kontinuiteten kan være nemmere end du tror.

Instruktioner

•Vælg en farvepalet, du vil bruge til dit hjem. Overveje alt når du foretager denne afgørelse, herunder stilen af din indretning, dine møbler, din families livsstil og din personlige smag. Hvis du ønsker at gå med varme eller kølige toner, og hvis du vil dristige farver eller dem, der er mere neutrale stilling.

•Vælg to eller tre primærfarver du vil bruge i alle værelser i dit hjem. Tilføje to eller tre mere sekundær, eller accent, farver, du vil bruge i hele dit hjem. En af disse farver skal være neutrale. Hænge farveprøver af disse maling farver på væggene til at beslutte, hvilken farve du ønsker på dine vægge.

•Alternate primære og markeringsfarver mellem værelser i dit hjem. Hvis du beslutter dig på rød, grøn og creme, ønsker hvert værelse skal have en af farverne som den dominerende farve med to andre som sekundære farver.

•Paint forskellige overflader i forskellige rum til at skabe harmoni i dit hjem. For eksempel male et stykke af møbler samme farve som væggene i et andet rum for en følelse af kontinuitet.

•Paint trim, støbning, lofter og indbyggede frysere til at matche farver du bruger et andet sted i huset til at skabe harmoni. Dæmpede grønne vægge med fløde trim i ét rum vil flyde ud for et værelse med creme vægge og dæmpede grønne accenter. Male køkkenskabe i samme farve, du bruger i en tilstødende spisestue eller levende område.

Tips & advarsler

  • Bruge store farveprøver, når du vælger maling farver. Du skal få en idé om, hvordan farven vil se ud på dit værelse hele dagen og et stykke papir eller en del af pap vil være stor nok til at give dig en idé om, hvordan farven vil se ud i forskellige lys.
  • Vælg andet tilbehør, som puder, tæpper og lampeskærme, som afhente andre farver i værelser.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com