Hvordan man laver køkken dekoration håndværk

August 21

Hvordan man laver køkken dekoration håndværk

For at tilføje nogle personlighed og personable håndværk til dit køkken, kan du ændre eller ændre de emner, du allerede har i dit køkken til at undgå at skabe et rodet køkken. Køkken dekoration håndværk skal ikke nødvendigvis købes på lokale crafting butikker, som du kan tilføje crafting elementer til din eksisterende køkken indretning. Uanset om du foretrækker maleri, broderi eller syning, er der forskellige metoder, du kan bruge til at implementere crafting teknikker til dit køkken eller til at dekorere dit køkken med hjemmelavede håndværk.

Instruktioner

•Vælge et tema til dit køkken. Hvis du blot tilføje blomster, dyr, mønstre og andre tegn eller figurer til dit køkken, kan det ende ser rodet og rodet. Vælg et tema for køkken, såsom en blomstrende have eller gård dyr. Sikre, at du vælger et tema, der tillader dig at være fleksible i deres design, medmindre du ønsker det samme billede spredt omkring dit køkken.

•Draw et mønster på dit køkkenskab døre, såsom blomster, vinstokke eller dyr. Design bør kun være mellem en fjerdedel og en tredjedel af den samlede størrelse af køkkenskab døren, så det ikke forekommer alt for rodet. Tegne enten samme mønster på hver af de skabslåger eller bland det ved at trække forskellige designs i dit tema på skabene.

•Paint design på skabene ved hjælp af akryl maling. Bruge større maleri pensler til stængler af blomster eller kroppe af dyr, mens du bruger mindre maleri pensler henlede detaljer på dine designs. Tilbringe et par timer på dit design, så de ser professionel og ren.

•Tag nogle gamle plader du ikke længere bruger til at oprette nogle vindueskarm eller reoler håndværk. Male designs på bunden af pladen, så det matcher dine designs på skabene. Lad pladerne tørre. Ikke bruge pladerne til at spise, men i stedet placere dem på små staffelier og placere dem i vindueskarme eller på reoler som dekorationer.

•Tilføj broderier til dine køkkenruller. Bruge forskellige farvet broderi tråd til at skabe detaljerede og rent design, der passer til dit tema, etableret i trin 1. For eksempel, hvis du har en vegetabilsk tema køkken, kan du sy vegetabilske designs, som ikke vises på de skabslåger eller på pladerne.

•Fastsætte dækkeservietter til dit køkkenbord med trykte tekstiler. Gøre dette ved at måle din ønskede størrelse for dækkeservietter på dit valgte stof. Klip stoffet og fold kanterne af stof indad til hem dækkeserviet. Indsæt stof knappenåle og sy kanterne på en symaskine. Gøre fire af dækkeservietter for en fire-personers bord.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com