Hvordan man laver køkken frugt dekorationer

January 28

Frugt indretning er et populært tema til køkkener. Mens der er mange kommercielt tilgængelige frugt-tema køkken frugt dekorationer, ikke alle kan lide at dekorere deres hjem med masseproducerede, let tilgængelige produkter. Hvis du er snu og ønsker at dekorere dit køkken med billeder af frugt, kan du gøre køkkenet frugt dekorationer til dit hjem.

Instruktioner

•Tag lyskontakt plader og stikkontakt covers fra køkkenet. Tør dem med sprit til at rense dem og fjerne eventuelle olier. Brug de akryl maling til at male billeder af frugt på dem. Gøre det muligt malingen til at tørre i flere timer. Spray med klar spray fugemasse til at forsegle og beskytte malingen, og lad dem tørre natten over.

•Rengør dunke med sprit til at fjerne alle organ olier fra dem. Male frugt billeder på disse. Overveje at male en forskellige frugt på hver beholder. Bages i ovnen ved 150 grader til tre timer til at opvarme malingen. Efter tre timer, sluk ovnen og lad dunke køle sammen med ovnen.

•Tag ur fra hinanden og maling frugt på ansigtet. Tillad for at tørre før ompakke og montering af uret.

•Mix mel og vand til at foretage en løbende pasta og gøre imiteret frugt med papier-mache. Tillade disse stykker til tørre i flere dage og derefter male med akryl maling. Forsegle med spray fugemasse til at beskytte brikkerne. Placer disse stykker i en skål og sæt dem på disken.

•Fjern alle knapper fra kabinetter og skuffer og maling frugter på dem. Forsegle med spray fugemasse til at beskytte malingen.

•Brug Sculpy ler til at lave en miniature frugt efter eget valg. Før bagning efter anvisningerne, skubbe en tomme af bolden kæde i toppen af frugten og klem det sikkert på plads. Når det er bagt, tillægge loft fan kugle kæde.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com