Hvordan man laver køkken gardiner ud af middag servietter

February 21

Hvordan man laver køkken gardiner ud af middag servietter

Køkkenet, udgør med dens standard apparater og sparsom møbler, en udfordring til den hjemme dekoratør stræber efter at skabe en farverig og harmonisk rum. Køkken gardiner lavet af middag servietter tilføje en stilfuld, personlige touch til en funktionel placering, mens farver og mønstre fra spisebordet. Bruge identiske servietter til et elegant look, eller forkerte mønstre for et patchwork quilt udseende. Et køkkenvindue kan støtte kort Cafe gardiner eller mere funktionelle lange gardiner, afhængigt af dine belysning behov.

Instruktioner

•Measure bredde og længde af vinduet for at afgøre den ønskede længde af dit gardiner. For at dække hele vinduet tilstrækkeligt, skal din gardin bredde være to til tre gange af vinduets bredde. Tilføj 6 inches til den anslåede gardin længde til at give mulighed for sømme.

•Measure servietter. Del det samlede areal af gardiner af området serviet til at beregne, hvor mange servietter er nødvendige. Give nogle plads til sømmene ved at fratrække en halv-tomme fra serviet dimensioner for hver yderligere serviet.

•Lay servietter på en flad overflade, overlappende kanter som nødvendigt. På den øverste kant, fold over 2 inches af klud og pin sikkert. Gardinstang vil glide ind i denne groove, når du installerer din gardiner.

•SEW den foldede kant på plads med en lige søm, forlader et hul til gardinstang passere. Sy alle andre lag servietter sammen stykke-for-stykke, at oprette din gardiner. Når du arbejder, tjekke dimensioner af forhænget, justere overlapper efter behov.

•Installer gardiner på stangen, og placere dem på dit vindue. Hvis gardinerne er for lang eller bunden ser sjusket, hem gardinet ved at folde over kanten og sy med en lige søm.

Tips & advarsler

  • For at undgå overskydende syning, købe forhængsringe med clips til at vedhæfte dine gardiner til stangen. Klip servietter i sted, undgå besværet med at sy et etui til gardinstang.
  • Sy en stof foring eller sikkerhedskopiering til dit færdige gardiner, for at øge deres levetid og mere effektivt blok lys.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com