Hvordan man laver køkken vindue sæder

September 5

Hvordan man laver køkken vindue sæder

Tilføje en vinduesplads til et køkken kan hjælpe med at udnytte rummet under vinduet for siddepladser samt opbevaring. En enkel måde at lave køkken vindue sæder er at genbruge køkkenskabe, så du kan sætte den ekstra plads under vinduesplads til god brug. Hvis du vil lave vinduesplads på samme tid, som du installerer dit køkken, bestille tre ekstra overskabe så at vinduesplads passer til resten af køkken kabinet.

Instruktioner

•Source tre små overskabe; omkring 18-20 inches høj med omkring 20 til 25 inches bred er ideel til en vinduesplads. Køkken Ombetræk virksomheder har ofte ældre frysere fås til rimelige priser, eller du kan købe nye kabinetter.

•Measure bredde af indersiden af skabene, derefter skåret 1 af 2 tømmer i 18 længder, en tomme mindre end indvendigt bredde måling. Disse vil være skrue ankre til tillægger væggen skabene sammen, og skabene, hvis det ønskes.

•Glue skruen ankre på indersiden af frysere på toppen og bunden af siderne og bagsiden af hver fryser.

•Anbring kabinetter side om side, døre alt står på samme måde. Skru dem sammen med 2-tommer skruer gennem skrue ankre af den midterste kabinet i den tilstødende kabinet skrue ankre. Du har nu en enkelt enhed, der består af tre kabinetter.

•Measure toppen af tre kabinetter og klip et stykke krydsfiner til denne måling, tilføje en tomme til bredde for en lille lip på forsiden af vinduesplads.

•Sæt krydsfiner over toppen af skabene, med den ekstra tommer over forsiden og siderne flugter med sider af skabene. Skrue krydsfiner ned ved hjælp af 2-tommer skruer. Placer skruer til at gå gennem de skrue ankre på bagsiden af skabene, samt side skrue ankre af de ydre to kabinetter.

•Fyld skruehullerne på krydsfiner med træ putty og lad tørre. Sand krydsfiner, afrunding kanterne på den front læbe. Male vinduesplads og lad tørre.

•Anbring den vinduesplads, hvor det vil gå i køkkenet, døre af skabene udad, så du kan få adgang til under sædet opbevaring. Vinduesplads kan stå som-er, hvis du ønsker at holde den bærbare, eller du kan bruge 4-tommer skruer til at vedhæfte en vinduesplads til væggen gennem skrue ankre inde i skabene. Afhængigt af køkken design, fjerne væggen fodpaneler i vinduet sæde holdning for at få plads til at sidde flush med væggen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com