Hvordan man laver køkkenskab Molding uden en etageadskillelsen

December 11

Hvordan man laver køkkenskab Molding uden en etageadskillelsen

Støbning er trim arbejde, der passer på toppen af loftet, omkring døre og vinduer og langs de øverste kant af traditionelle møbler. I køkkener med soffits, blev kroneformen brugt til at skjule den øverste kant af kabinettet hvor det rørte etageadskillelsen, og denne anvendelse af støbning blev forbundet med soffits. I dag, kroneformen er den mest almindelige type af øvre kabinet molding, og det bruges til at pynte de almindelig linjer af den grundlæggende kabinet. Med færre køkkener har soffits, er kroneformen ikke længere forbundet med soffits. I mange hjem, skabene i køkkenet vil ikke have crown molding, som hver yderligere trim omkostninger bygherre penge og gør hjemmet dyrere. Det er forholdsvis nemt at tilføje krone støbninger til toppen af din frysere med de rigtige værktøjer.

Instruktioner

•Measure bredden af din fryser. Klip en 1 x 2 tommer bord til denne længde. Anvende konstruktion lim til bunden af bestyrelsen i 2-tommer side. Justere dette board med forsiden af kabinettet og enderne. Søm med en finish sømpistol hver 8 inches i længde. Foranstaltning fra indersiden tilbage kanten af brættet til bagsiden af kabinettet hvor det rører væggen. Klip to stykker på denne længde. Lim og søm dem på linje med siden af skabene.

•Hold dine crown molding mod kabinettet så at den øverste kant skråningerne fra kabinettet. Bemærk del af den støbning, der er flad på kabinettet. Drej din gering sav til venstre til 45-graders mærket. Placer din kroneformen mod hegnet med den del, der bør være flad til kabinettet, flad til hegnet. Skære den venstre side af støbning i en 45 graders vinkel mens du holder bestyrelsen mod hegnet som beskrevet.

•Tip støbning frem så at det er ansigt side ned på saven. Måle fra smalle bagkant ved hjælp af din fryser bredde måling. Mark træ. Skub kantlisten til venstre, indtil du er på din mark. Pivottypografi-gering sav til højre side på 45-graders indstilling. Linje din mark med bladet. Aflæsse støbning tilbage så at det er ansigt side mod dig igen. Tryk på brættet med den del, der er flad på kabinettet, flad til hegnet. Gøre din anden cut.

•Sæt din kroneformen frem og aflæsse det ansigt foran. Vende dit affald bord og se at vinklen man skærer skabt en 90-graders hjørne når det bruges med affald bestyrelsen. Mål fra den kabinet eller kortere side af snittet til dybde måling af din fryser.

•Sæt din støbning i tabellen så nedad. Skub den skåret kant til venstre. Rotere gering indstilling til 90 grader. Line op mærket med kniven. Aflæsse op støbning og holde den mod hegnet den samme som før. Gøre din cut. Tip støbning med billedsiden nedad. Måle fra 90-graders skåret kant ved hjælp af dybden af kabinet måling og mark. Skub kantlisten til venstre. Pivottypografi-så til venstre for at indstillingen 45 grader. Line op vingen og mark. Tip støbning og snit.

•Anbring den lange støbning i hele ansigtet af kabinettet langs den øverste kant. Testen passer i enderne. Anvende Carpenters lim langs nederste bagkant. Placer støbning 1/16 tommer under sømmen mellem 1 x 2 tommer bestyrelsen og toppen af kabinettet. Nail molding til 1 x 2 tommer bestyrelsen ved hjælp af finish negle hver 8 inches. Anvende lim til mitered ende nedskæringer på hver side. Lim bagside underkanten af side-stykker, og søm moldings til 1 x 2 tommer bestyrelser. Holde hjørnerne stramme og søm en færdig søm gennem side og i sidste ende. Pas på ikke at splitte træ. Gentag for den anden side.

Tips & advarsler

  • Bestil kroneformen i samme mærke og finish som din frysere. Spørg i departementet køkken i de fleste hjem forbedring butikker for crown molding prøver designet til køkkenskabe. Tage en skuffe dig med at sammenligne finish.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com