Hvordan man laver konkrete former i mærkelige figurer

January 24

Hvordan man laver konkrete former i mærkelige figurer

Du kan designe og bygge en konkret form til en form eller størrelse, så længe du følger de grundlæggende principper for opbygning af en standard kvadratiske eller rektangulære konkret form. Uden for den ulige form er der ikke meget forskel--med hensyn til teknik--mellem bygger en firkantet betonplade eller en stjerne-formet. Så længe du installere nok støtte stakes og sidefødder med formularen, kan du gøre det nogen form du ønsker. Du kan endda gøre buede former, hvis du har de rigtige materialer.

Instruktioner

•Klippe ned form paneler af 2 x 12 tommer tømmer, ved hjælp af de dimensioner, du har til design af din konkrete struktur. For lange stykker, der vil tilstødende kortere stykker, gøre det længere stykke 1 til 2 inches længere end den dimension, du har brug for til at rumme leddene. For eksempel, ville en rektangulær form med to 30-tomme sider og to 46-tomme sider kræve to 30-tommer paneler og to 48-tommer paneler.

•Klippe enderne af tømmer på de relevante vinkler hvis du har brug for en form med vinkler på dimensioner uden for 90 grader. Dette kan opnås med en gering sav. Markere de længere stykker hvor de kortere stykker støder op til dem at skabe vinkler for formularen. Sæt brikkerne i deres grundlæggende dannelse på webstedet parat build.

•Nail form stykker sammen. Kontroller, at formen er perfekt niveau med en tømrer niveau, mens du arbejder. Når du støder op til et længere stykke til et kortere stykke, søm gennem den brede side af den længere stykke og ind i kanten af den kortere stykke til at oprette din hjørner.

•Gentag denne proces indtil alle form stykker er helt sikret til hinanden. Placere et niveau på hver side af formularen for at kontrollere, at det er niveau og foretage de nødvendige justeringer.

•Kontroller stakes lavet af 2 x 4 tommer tømmer langs kanten af formen hver 2 fod. Indsatserne skal blive drevet 8 til 12 inches dyb, og toppen ender lige under toppen af formen. Nail stakes til formularen.

•Klippe sidefødder ud af 2 x 4 tommer tømmer med 45-graders vinklet ender så du kan placere dem mod støtte stakes. Drive de nederste ender i jorden lidt, så støder den øverste vinkel med sider af indsatserne.

Uddelingen sidefødder til stakes med negle. Gentag denne proces, indtil alle spil har en sidefod. Sprede form olie over hele inde i overfladen af formen. Alternativt, motor olie eller madlavning olie kan bruges i stedet for formen olie.

Tips & advarsler

  • Buet eller rund figurer kan gøres med plast formularer, som du kan købe fra de fleste hardware og hjem forbedring butikker. Fiberplader træ sidespor kan alternativt også bruges. Fordi disse form materialer er fleksibel, skal du dobbelt op på støtter og Placer dem hver 12 til 18 inches.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com