Hvordan man laver konkrete pyloner

November 1

Hvordan man laver konkrete pyloner

Konkrete pyloner bruges til forskellige funktioner. Konkrete pyloner eller søjler bruges som støttestrukturer. En god, stærk konkrete mix og armeringsjern er afgørende for at skabe en holdbar konkrete pylon. En god beton eller cement blanding vil modstå de elementer og naturlige korrosion. Konkrete pyloner bør ideelt set være fremstillet i et kontrolleret miljø skal installeres på stedet senere. For at danne og hæld pyloner i sted vil kræve forskellige foranstaltninger og en kontinuerlig strøm af beton. Pyloner skal være fremstillet i 2 til 4 fod høje sektioner. Konkrete pylonerne er præfabrikerede med et hul i midten af hvert afsnit. Hullet vil tillade armeringsjern gennem hvert afsnit, når de er stablet og bundet sammen.

Instruktioner

•Kontrollér en skitse af den konkrete pylon. Nedskrive alle målinger og længder. Byggeriet vil ske i sektioner. Holde højderne på 2 eller 4 fødder. Husk på, jo større den er, den tungere. Divider den totale højde af pylon med 2 eller 4 fødder; Dette vil være lig med antallet af sektioner, som du skal stable for at opnå den ønskede højde.

•Klippe plader af fleksibel krydsfiner til 2 - eller 4-mund-wide længder, ved hjælp af den længder af omkreds af de indre og ydre vægge som dine målinger.

•Sæt arkene ende til slutningen (hvis nødvendigt) for at skabe den nøjagtige længde, ved hjælp af gaffatape. Bånd ned i sømmen og sted nogle stykker på tværs af søm for styrke. Krydsfiner vil ligne en cylinder. Placer den på en flad, plan overflade, hvor betonen hældes.

•Klippe en længde af wire mesh for at omgive formen indre væg. Binde de to ender af wire mesh ark med wire slips wraps. Sørg for at arket ikke røre formen indre væg.

•Form en cylinder af krydsfiner skal bruges til den ydre væg form på samme måde, vedhæfter enderne sammen med gaffatape. Omgive det med trådnet. Opret så mange former som du har brug for din samlede pylon højde.

•Støtte formularer med 2 x 4 tommer tømmer og skruer. Sørg for at støtte struktur hele vejen rundt for at opretholde den cirkulære form. Tillad ikke nogen skruer til at trænge ind i formen, for de vil ende inde i betonen. Oprette nok formularer for at stables oven på hinanden og nå frem til den ønskede højde.

•Estimate mængden af beton behov for alle sektioner i cubic yards. Bestil ekstra for at have nok til at fylde alle pylon former.

•Mix beton ifølge producentens anvisninger og hæld i former. Brug en hakke til at flytte beton omkring formen. Ikke banke wiren mod indersiden form væg. Wiren skal lægge 3 inches væk fra de indre vægge der forhindrer rust.

•Pour beton til toppen af formen og murske den øverste flade. Planteskovl toppen af konkrete pylon et par gange til at flade og styrke enderne. Gøre det samme med alle formularerne og vente en måned til at tillade beton til fuldt kur.

•Line op sektioner med et niveau. Afsnittene bør ikke lean. Hvis der opstår skæve, male dem for at niveau enderne. Anvende en lim eller epoxy mellem sektioner til at slutte sig til dem. Afhængigt af størrelsen af sektionerne pylon kan nogle udstyr pålægges at flytte og stable afsnittene sikkert.

•Sæt armeringsjern til centrum kernen i de stablede konkrete pylon sektioner. Binde stykker af armeringsjern sammen ved hjælp af wire wrap, indtil armeringsjern strækker sig fra bunden til toppen af pylon.

•En komplet konkrete pylon ved at udfylde center kerner med en cementmørtel eller beton mix. Dette vil fylde og binde pylon sektioner sammen herunder den stål armeringsjern. En betonpumpe lastbil anbefales at levere beton til højder over 12 fod.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com