Hvordan man laver konkrete skorsten kroner

August 13

Hvordan man laver konkrete skorsten kroner

Skorstenen kroner, også kaldet caps eller flåd, føjes til toppen af mursten skorstene at forhindre miljøskader i skorstenen murværk. Kroner kan købes premade som en eftermarkedet mulighed for den pågældende ejer i hjem og ejendom. Men den kyndige gør-det-selv kan gøre en og installere det selv for meget mindre.

Instruktioner

•Measure på tværs af toppen af skorstenen til at bestemme bredden af stakken, så måle bredden af åbningen af flue (mindre keramiske stakken stikker op fra skorstenens interiør). Skære pladsen ¾ tommer krydsfiner til målingerne fra skorstenen, men tilføjer 2 inches i bredden til at oprette en lille læbe, der vil gøre holding og installere cement cap lettere i et senere trin.

•Draw en firkant i midten af pladsen større Ifølge målingen af flue. Skåret ud pladsen til at rumme plads til flue. Skær hver 3 ½-tommer tyk krydsfiner panel til samme måling af den firkantede skorsten, så skære hver 4 ¾ tommer krydsfiner panel til at matche målinger af den mindre center Rutscherør kvadratiske.

•Skru hver 3 ½-tommer tykke panel til hver side af kanten af den større plads. Gøre dette ved at lægge hver panel parallelt med læbe af bestyrelsen og skrue helt igennem, går fra ydersiden af panelet alle vejen igennem til krydsfiner-pladsen. Når det er gjort, skaber det fire "vægge" rundt på pladsen. Gentag for byens torv, denne gang med de 4 ¾-tommer tykt paneler til at gøre vægge. Dette skaber en grøft, der løber gennem indre af den plads, som du bliver nødt til at fylde med cement.

•Mix den hurtigttørrende cement som anvist af fabrikanten men bruger omtrent halvdelen den anbefalede mængde vand. Dette gør den cement lidt stivere, en tekstur, du skal bruge når danner hældningen på kronen. Fyld renden mellemrummet mellem væggene i pladsen med de stive beton og glat den kurvede hældning mellem vægge ved hjælp af en ' float '. Denne gradvise hældning er nødvendig for at give regn til at køre off toppen af kronen og ikke i flue.

•Wait en fuld 48 timer at lade cementen tørre fuldstændigt. Skru de celleplader; chancerne er nogle vil holde sig og bliver nødt til at være mejslet væk. Hold læben på kronen, bære den op ad stigen til tag og Placer hætten over skorstenen, threading flue gennem mindre torv i midten af kronen. Forsegle den lille kløft mellem flue og kronen med varmebestandigt Brand-reb og caulk.

Tips & advarsler

  • Kroner kan være ret tung at bære op en stige. Hverve hjælp fra en ven eller et familiemedlem til at hjælpe dig, hvis nødvendigt.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com