Hvordan man laver konkrete Tilt op vægge

June 5

Konkrete tilt op konstruktion er hurtigt ved at blive den foretrukne metode for kommercielle bygherrer. Tilt op konstruktion er en metode til at danne, og hælde vægge i sektioner, mens de er fladt på jorden og derefter stående dem med en kran. At gøre væggene på denne måde sparer en masse penge, fordi det gør væk med behovet for en af de mest dyre og tidskrævende dele af et projekt; lodret beton hælder. Når du får hænge af hvordan man laver konkrete tilt op vægge vil du blive overrasket over den hastighed, hvormed du kan oprette paneler. Der er flere dele til den proces, som du skal være meget opmærksomme på i orden nemlig sig hen til arbejde.

Instruktioner

•Measure, og mark jorden med spraymaling størrelse din tilt op panel skal være. Kun markere hjørnerne og skal ikke bekymre dig om det er på plads, som du vil deltage i, når du opbygger form.

•Measure og snit nok 2 x 6 bestyrelsen at stå på enden, og helt udgør en kant rundt om det område, du har markeret til panelet. Står træet på dets smalle kant, og i fællesskab alle bestyrelser, hvor nogensinde er der en splejsning, og i hjørnerne.

•Square form. Måle diagonalt fra det ene hjørne til det modsatte. Derefter gøre dette på den passage diagonal. Du ønsker at matche to målinger. Skubbe formularen træ fra hjørnerne ud for at ændre dimensionerne. Kontroller mål igen, og når begge diagonaler er den samme længde gå videre til trin 4.

•Starting i det ene hjørne drive en træ spil, lige op og ned, ned i jorden, så formularen træ udenfor ansigt er presset mod bålet. Gør dette hver 4' hele vejen rundt form. Drive indsatserne i mindst 6" og sørg for, at der er nok spil stikker op af jorden, der er lig med højden af bestyrelsens form.

•Nail stakes til bestyrelser og sørg for at køre søm hovedet fra spil side og ikke i formularen. En nem måde at gøre dette er straddle form, og tryk på ene fod mod indersiden af bestyrelsens form mens sømning spil i sted fra den anden. Når alle dine indsatser er naglet i sted, kontrollere pladsen i form igen. Hvis din form er gået ud af pladsen, flytte form, trække op stakes som nødvendigt, og nulstille dem, indtil den er på pladsen.

•Build din armeringsjern væg mat som designet i dit websted tegninger. Dit websted tegninger vil angive størrelse og længde af bar, afstanden mellem stængerne, og som barer skal fastlægges første (vandret eller lodret). Binde barerne, hvor nogensinde de krydser med uafgjort wire ved hjælp af et par tænger til at binde. Du behøver kun en snap slips hvor wiren er gået under krydset, og derefter begge ender er snoet sammen på toppen.

•Lift din armeringsjern væg mat, og støtte det med 2 x 2 konkrete mursten hvert 3' eller andet angivet i dine planer. Dette vil gøre det muligt konkret at få under måtten til at danne mur. Hvis dine planer opfordring til en mur af dobbelt armeringsjern måtter, når først er ophævet og støttet på din mursten, lå slab løbere hvert 3' langs den øverste bjælke af denne mat og derefter opbygge det andet mat oven på løberne. Slab løbere er 4' lang metal "stole" der er trekantet form, og sluttet sig sammen om, hvad ligner slæden løbere. De er designet til at adskille og støtte måtter og giver konkrete at få indbyrdes.

•Measure, og markere alle åbninger og skære stål med en sav til at gøre plads til åbningerne. Typiske åbninger kan være døre, Vinduer eller mekaniske åbninger.

•Installer enhver træ "blok-outs" kræves i disse åbninger. En blok-out er en mini beton form. For eksempel, for en døråbning ville du skåret en åbning i armeringsjern væg og derefter bruge 2x6s til at konstruere en indvendig form, der hindrer beton fra udfylde denne plads.

•Sæt din løft og låsning plader ind i position. Disse plader er, hvad vil tillade dig at riggen og løft panelet færdig med en kran (løft pladen), og derefter forbinde paneler, når de står (låsning plader).

•Pour din beton som du ønsker for enhver typisk slab hæld. Når betonen er hærdet, fjerne alle de træ former fra betonen og det er klar til at blive rigget til løft.

Tips & advarsler

  • For at gøre tingene gå endnu hurtigere, opbygge armeringsjern væg sektioner ene oven på hinanden uden nogen af de mekaniske eller åbner cut outs. Løfte dem med en 4, punkt rigning (så de bliver flad som et gulv) og sænke dem i dine formularer, bedømmelseskomite. Derefter skære de nødvendige åbninger med en sav.
  • Sørg for, at ingeniør af post på projektet har angivet typen af løft pladen til at integrere ind i væg-panelet. Må ikke antage, og lad ikke nogen end ingeniør af post angive pladen. En plade, der mislykkedes, fordi det ikke kan bære vægten af det færdige panel i luften vil afbryde fra kranen rigning og falde. Dette kan medføre alvorlig skade eller død for alle i nærområdet. Din tekniker vil tage hensyn løftekapacitet af kranen og den samlede vægt af panelet for at sikre sikker placering af tilt op panel.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com