Hvordan man laver konkrete udendørs vand funktioner som springvand

February 26

Konkret er en af de mest alsidige materialer, som du kan bruge til at gøre udendørs vand funktioner som springvand. Beton kan modstå de elementer, der er bedre end keramiske eller terra cotta og vil ikke knæk hvis temperaturerne skifter hurtigt. Du kan lave din egen konkrete vand springvand ved hjælp af eksisterende beton plantageejere kombineret med en bred vifte af dekorative funktioner. Maling eller pletten beton plantageejer eller pynte det med fliser til at oprette en dekorativ udendørs vand-funktion, der vil øge din landskab.

Instruktioner

•Seal på indersiden af en rektangulær konkrete planter, der er mindst 8 inches dyb. Konkret sealer er tilgængelig på de fleste hjem forbedring butikker. Tillad fugemasse til tørre.

•Klippe diske fra en gummiplade til at dække eventuelle dræning åbninger i den konkrete plantageejer. Skære en slids halvvejs gennem en af gummi-diske til at passe omkring kablet knyttet til pumpen. Udelade dette trin, hvis der er ingen drænhuller i plantageejer. Med ingen drænhuller, der vil passe netledningen, Planlæg at drapere ledningen over den mindste synlige side af plantageejer.

•Fit slids gummi disk over netledningen. Sidde fountain pumpe inde plantageejer. Placer det i midten. Fit stikket knyttet til ledningen gennem en af afløbshuller. Lim alle gummi diske til beton med silikone fugemasse til at dække drænhuller. Seal omkring omkredsen af hver disk. Forsegle spalten og omkring ledningen. Tillad fugemasse til tørre. Udelade dette trin, hvis plantageejer ikke har drænhuller.

•Klippe seks længder af kobberrør, der er 2 fod længere end højden af den konkrete plantageejer. Måle og markere 2 fødder fra den ene ende af hvert rør. Figur 2-foden del af hver tube til at ligne en blomst stilk; kurven slangen eller gøre en spiral.

•Trace blomst blomstre skabelonen på et ark af 5mil kobber håndværk folie. Skær blomst fra kobber med skarpe sakse eller tin snips. Gøre 18 blomst blossoms.

•Glue blomsten blomstrer til afsnittene buet/svirrede af kobberrør med silikone fugemasse. Space blomsterne på kobber stilke på nogen måde, der appellerer til dig. Tillad limen tørrer.

•Klippe to sektioner af våde blomster skum passer til længden af den konkrete plantageejer. Passe til hvert afsnit mellem pumpen og plantageejer væg inde plantageejer. Indsæt de lige ender af kobber blomst stængler i floral skum.

•Sæt en fountainhead til pumpen og udvide den. Fyld plantageejer med vand. Efter at tilslutte pumpen, skal vandet flyde fra toppen af fountainhead. Justere fountainhead for at sikre, at vandet strømmer tilbage til springvandet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com