Hvordan man laver konkrete udlægningsmaskiner forme til mursten

December 30

Det er ofte lettere og billigere på remote byggepladser til at skabe asfaltudlæggere til overfladedækning ikke til transport i en belastning af mursten. Når du stadig ønsker at mursten ser dog en konkrete udlægningsmaskiner støber skabt til at ligne en mursten kan gøre forskellen mellem en almindelig overflade og en med karakter. Før du tænder ud belastninger af mursten-udseende asfaltudlæggere, du bliver nødt til at gøre formene første og for det, skal du silikonegummi sammen med et par andre let at skaffe varer.

Instruktioner

•Measure længde, bredde og højde af mursten. Finde en stor nok til at holde mursten med ca 1/2 tommer af clearance på alle sider og omkring 2 inches på toppen plastikbeholder. Kontrollere købmandsforretninger for engangs fryseren opbevaring beholdere, eller med kontorartikler, der sælger arrangørerne eller lagerbeholdere i alle størrelser.

•Wash mursten ud i vandet. Brug en stålbørste til at fjerne snavs eller snavs samt enhver løs, klamrer sig mørtel. Pat mursten tør og gør det muligt at fortsætte med tørring for omkring fire timer.

•Sæt et niveau bed af polymer ler i bunden af den plastikbeholder 1-tomme tyk.

•Center mursten i sengen af ler at trykke det i ler lidt at holde det på plads. Der bør være en 1/2-tomme plads omkring alle mursten kanter.

•Spray ler base, mursten og plast væggene omkring mursten med mug frigivelse spray for at forhindre den gummi, der anvendes til at skabe formen klistrer.

•Mix silikonegummi, som du bruger til at skabe formen sammen i en plastik kop. Brug et håndværk stick til at kombinere gummi med katalysator, ved hjælp af fabrikanten blanding forholdet, indtil blandingen er glat og klart. Hæld blandingen i den plast filmhylster fra et hjørne, der dækker mursten helt med 1/2 tomme af gummi blandingen. Tryk på plastik kasse sider med håndværk stick til at banke eventuelle luftbobler, der indgår i blandingen, til toppen hvor de skulle briste med luft kontakt. Vente på gummi til at helbrede til fasthed. Gange varierer efter blanding, så konsultere gummi producentens anvisninger for forventet ventetid.

•Klik den autoriserede skimmel og tryk på plast for at løsne mug på plads. Formen skal glide ud. Skræl ler fra mursten, så skræl mug fra mursten. Denne mug vil tjene til at gøre betonfliser, der bærer den nøjagtige samme udseende og tekstur af mursten når fyldt med beton, bare uden farve.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com