Hvordan man laver krans dekorationer

January 23

Hvordan man laver krans dekorationer

Kranse tilføje en dekorativ touch til en væg eller en dør og kan tilpasses i farve eller tema til ethvert rum i dit hjem. Kranse kan du købe på håndværk messer, afdelingen eller hjem forsyning butikker er ofte dyre, men du kan lave din egen. Ingen store kunstneriske færdigheder eller dyre forsyninger er påkrævet. I virkeligheden, er mange af leverancerne tilgængelige på lejlighedskøb priser efter hver ferie eller i begyndelsen af en ny sæson. At drage fordel af salg og kuponer er en økonomisk måde at bestanden op på mange forsyninger til ferie eller årstidens kranse.

Instruktioner

•Find blomster eller andre dekorative elementer til din krans, der supplerer indretningen. For eksempel, hvis du bruger kransen i blå og hvide køkken, bruge blå og hvide blomster og måske et par faux æbler, pærer eller andre dekorative frugter. Hvis kransen er en rustik, landlig stil hule, er vælge elementer fra naturen, såsom kviste, agern og kogler en økonomisk måde at fylde kransen.

•Sno stof bånd omkring krans, forlader omkring 1 eller 2 inches mellem båndet til at vise krans nedenunder. Tillad enderne til at overlappe hinanden omkring en tomme i ryggen. Dette hjælper dig med at afgøre, hvor til at skære.

•Klippe stof båndet når du har pakket det omkring kransen. Brug en hot limpistol til at sikre det i et par steder bag kransen og lim ender på bagsiden, overlapper hinanden.

•Snip stem på silke blomster direkte bag opløbet. Dette giver dig mulighed at placere den med bud vender ud på kransen.

•Lay krans på et arbejde overflade og placere de største silke blomster eller andre fokale stykker ca 3 eller 4 inches fra hinanden omkring kransen. Bruge imiteret frugt eller andre store emner i stedet for blomster, hvis du vælger. Placer dem på denne måde giver din krans en afbalanceret kig.

•Fyld i krans med mindre blomster, grønne områder, kogler eller nogen varer, du vælger. Dette giver dig mulighed at træffe beslutning om den bedst mulige ordning.

•Tag elementer fra kransen. Start limning fokale brikkerne på plads én ad gangen.

•Fyld i rum i nærheden af blomster med grønne områder eller andre små dekorative elementer og lim dem på plads. Det er ikke nødvendigt at helt dække kransen. Nogle mennesker kan dække kun halv krans for at danne en halvcirkel med varer; andre vælger at bruge kun tre eller fire emner til at dekorere kransen.

•Klippe et stykke Blomsterhandler ledning ca 12 til 16 inches lang. Sløjfe det omkring toppen af kransen og binde enderne i en enkel knude at hænge det fra væggen. En anden idé er at bruge en krans bøjle til din dør. Disse er billig og tilgængelig fra rabat og håndværk og hobby butikker.

Tips & advarsler

  • Fjerne plastik indpakning fra halm kranse til det mest attraktive udseende.
  • Skum kranse er billig og let. Dække disse fuldt ud med stof bånd til at skjule skum.
  • Spraymaling din grapevine krans for at koordinere det med dit hjem, hvis du har lyst. Lad det tørre før du tilføjer dekorative elementer. Sprøjtning krans hvid og overbrusning på glitter, før det tørrer gør en attraktiv vinter eller Christmas krans. Tilføje hvide julestjerner eller endda spray malet indretning fra naturen til at oprette en vinterlige væg eller dør hængende.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com