Hvordan man laver krydsfiner gulve Look som Plankegulv

March 14

Krydsfiner er en robust, omkostningseffektivt alternativ til plankegulv gulve, men er ikke den mest fashionable valg. Narre dig selv og dine gæster til at tro din krydsfiner er dyre, hårdttræ gulvbelægning med maling og en træ-graining værktøj. Det værktøj, som er tilgængelig på hjem forbedring og isenkræmmere, er scannet på tværs af maling simulere udseendet af løvtræ for en brøkdel af prisen. Lære et hjem forbedring færdigheder af billigt opgraderer din krydsfiner gulvbelægning.

Instruktioner

•Tag snavs, støv eller andre affaldsmateriale fra krydsfiner med en støv moppe eller gyvel. Tage din tid, og rengøre gulve sikrer at ingen støv eller andre partikler forbliver.

•Fyld i eventuelle revner, huller eller andre mangler med en klar plast træ harpiks. Indlæse harpiks på en plast spartel og trække det hen over den knæk eller fejl. Tør væk overskydende produkt straks med en fugtig klud. Lad træ harpiks kuren i mindst otte timer inden slibning produkt med fine sandkorn sandpapir, indtil det flugter med den omkringliggende krydsfiner.

•Aftør væk den slibning støv med en tack klud og anvende et enkelt lag af træ primer/sealer. Dette giver en beskyttende belægning over krydsfiner mens skjule korn eller misfarvninger. Lad produktet tørre i mindst tre til fire timer.

•Applicer et lag af lys - eller medium-brun oliebaseret maling til krydsfiner med en rulle eller pensel. Bruger selv, frem-og-tilbage bevægelser, gælde den maling, skabe en farve base for gulvbelægning. Vælg en brun tone, der svarer til rummets overordnede udseende. Lad den første frakke tør at røre inden du anvender en anden jævnt lag. Lad det andet lag tørre mindst tre til fire timer.

•Opret udseendet af planker med malerens tape. Bestemme den planke bredde du ønsker at oprette og dække krydsfiner i overensstemmelse hermed. For eksempel, hvis du ønsker at oprette 3 tommers planker, anvende en linje af en ottendedel tomme bredde maler tape hver 3 inches lodret på tværs af krydsfiner.

•Opret en blanding af halv gallon off-white oliebaseret maling og halv gallon klar akryl glasur. Rør ingredienserne grundigt med en omrøring træpind og anvende blandingen til gulve med en paint roller, en planke ad gangen.

•Afholdelse af træ-graining værktøjet med en 45-graders vinkel, træk det forsigtigt mod dig at skabe faux planke udseendet. Start den krydsfiner øverst og arbejde nedad mod dig i én glidende bevægelser.

•Gentag denne proces på hver planke indtil hele krydsfiner stykke er forvandlet. Tillader den nyoprettede faux-wood korn tørre fuldstændigt, mindst 12 timer, før du fjerner den maler tape og anvende en tynd belægning af klare urethan til gulvbelægning. Urethan skaber et beskyttende lag uden at ændre den gulvbelægning udseende.

• Lad urethan kur mod 24 timer før du bruger gulvbelægning.

Tips & advarsler

  • Twist dit håndled eller variere hastighed og tryk når du bruger træets åretegning værktøj til at skabe et mere naturligt udseende.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com