Hvordan man laver krydsfiner hylder

October 2

For et simpelt sæt af hylder, kan du prøve at bruge 3/4-tommer krydsfiner på toppen af metal hyldeknægte. Denne type af reoler er både økonomisk til at bygge, og hylderne er ganske funktionelt, når de er bygget. I dette projekt, hver hylde får en lille strimmel af træ nedenunder der forbedrer både styrke og udseende af hylderne. Følgende oplysninger vil forklare hvordan man opbygger krydsfiner hylder og derefter installere dem på toppen af metal hyldeknægte.

Instruktioner

Hvordan man laver krydsfiner hylder

•Locate væggen studs med en magnetisk stud finder. Sørg for du finde hver stud, og derefter markere midten af stud med en lodret blyant linje ved hjælp af 4-fods niveau som en lige kant. Tjekke dine mærker ved at køre en No. 12 fælles søm i stud med en indramning hammer.

•Mark højden på hver hylde med en vandret linje på tværs af området hvor hylden vil gå. Brug 4-fods niveau som en guide, tegne en lige linje i den ønskede højde for din første hylde. Sørg for at du fortsat linjen for hele længden af hylden.

•Installer en metal beslag i midten af de to ende studs. Kontroller toppen af hvert metal beslag er flugter med blyant linje.

•Hold, et af metal støtte beslag på plads. Sørg for, at det er linet op på en af studs, og derefter holde metal stykke, så toppen af beslaget er flugter med den vandrette linje, som du har foretaget i trin 3. Dernæst markere placeringen af hullerne i beslaget langs en af de lodrette linjer, der er beskrevet på væggen for at markere midten af en stud.

•Træk beslag væk og predrill hvert hul med lidt pilot. Derefter sætte beslaget tilbage på plads, og Indsæt en 1-1/2 tommer runde hoved skrue i hvert hul. Gør dette for bare to beslag, og sørg for hvert beslag er på den udvendige kant af hvor hylden skal placeres.

•Klippe krydsfiner til størrelse. Længden bliver afstanden mellem de to enden parentes plus 8 inches. Bredden bliver den vandrette længde af hylde beslag plus 1 tomme. For eksempel, hvis hyldeknægte er præcis 6 inches tværs og 72 inches fra hinanden på væggen, skæres derefter stykke krydsfiner på en størrelse på 80 inches af 7 inches. Bruge en kridtstreg markerer længden på hylden og en indramning firkantet og blyant til at markere bredden. Denne skæring kan gøres med en rundsav på et par af så heste.

•Klippe tre stykker af 1 af 2 (1 af 3 kan også bruges) tømmer at gå nedenunder støtte stykker. Skære en på 80 inches og to stykker på 6-1/4 inches i længden. Let sand hvert stykke efter de er skåret.

•Drill pilot huller i toppen af krydsfiner hylde. Gøre dette på præcis 3/8 af en tomme fra den udvendige kant. Placer huller langs ene langside og begge kort ender krydsfiner med et interval på 6 til 8 inches. Derefter gå tilbage og sænk hvert hul.

•Sæt krydsfiner til toppen af det snit 1-af-2s med 1-1/4 tommer flad-head træskruer. Sørg for 1 af 2 er flugter med de udvendige kanter af krydsfiner. Drive i skruer med en elektrisk skruetrækker. (Bemærk: du kan have at predrill via de eksisterende huller krydsfiner og ind i toppen af 1 af 2 først)

•Indstil den færdige hylde på toppen af parenteser, og skub det tæt mod væggen. Justere krydsfiner, så hver side hænger ud ende beslag af et tilsvarende beløb.

•Drill pilot huller gennem de eksisterende huller i metal beslagene og ind i bunden af krydsfiner, og derefter indsætte 3/4 tommer runde træ skruer med en elektrisk skruetrækker. Sørg for krydsfiner ikke bevæger sig, mens du arbejder på denne del af projektet.

•Tilføj resten af parenteser ved første montering dem mod væggen med 1-1/2 runde skruer som beskrevet i trin 4 og 5. Først skal du skubbe opad mod bunden af krydsfiner med beslaget til få krydsfiner sidde niveau.

•Præ-bore et hul igennem beslaget og ind i bunden af krydsfiner, og derefter indsætte en 3/4-inch runde hoved skrue med en skruetrækker. Gør dette for hvert beslag. Nu har du en hylde bygget på plads.

•Gentag hele processen for nogen ekstra hylder, som du har brug for.

Tips & advarsler

  • Du kan male hylder til at tilføje til deres udseende. Kort, smal hylder muligvis ikke nogen 1 af 2 strimler nedenunder for støtte. Andre mellemstore træ som en 2 ved 2 eller 1 af 3 kan anvendes i stedet for 1 af 2.
  • Når opskæring krydsfiner, altid sørge for, at er dybden af rundsaven kun en 1/4-tommer større end tykkelsen af krydsfiner.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com