Hvordan man laver kunstigt kampesten til en have

October 6

Hvordan man laver kunstigt kampesten til en have

Tilføjes en haven kampesten eller andre store sten skaber en dekorativ, naturlig mulighed for grænser eller grænser, men disse sten kan være dyrt og svært at flytte. I stedet oprette din egen falsk kampesten, der er lettere og mindre pebret. Du kan oprette en kampesten fra papier mache eller ler, men at stå op til fugt og modstå udsættelse for elementerne, du skal bruge byggematerialer, der vil tolerere klimaændringer.

Instruktioner

•Pour lige dele Portland cement og Selvbygger sand ind i en stor spand eller trillebør. I almindelighed, vil 30 lbs. af cement og sand skabe en 8-tommer af 12-tommer af 12-tommer stone. Omrøres disse tørre ingredienser grundigt med en skovl eller rake.

•Tilføj dobbelt så meget sphagnum til trillebør som du tilføjet af cement og sand. Blend grundigt disse ingredienser sammen, indtil de er helt blandet. Mos vil give et naturligt udseende og bidrage til at absorbere fugt.

•Slowly tilsættes vand til blandingen, indtil det hele ligner havregryn; Det bør være fugtig nok, at det ikke smuldre at røre ved, men ikke løbende eller vandlidende. Bland i vandet, indtil du nå den rette konsistens, og lad derefter blandingen for at indstille til 10 minutter.

•Stir din blanding igen og tilføje omkring ¼ del af akryl befæstede tilsætningsstof, der er tilgængelig hvor som helst du har fundet din Portland cement. Dette vil gøre den falske rock få en sten-lignende styrke og tekstur.

•Spread din blandingen på en støbeform til din sten. Denne mug kan være lavet af træ, ledning, plastik eller andet materiale, så længe det vil holde op til vægten af cement blanding.

•Fastsætte din cement som du tilføje det til formen. Sprede cement rundt ved hjælp af en mason murske, således at det er mindst 3 inches tyk på alle sider. Brug punktet af murske til at oprette vener eller andre tekstur mærker i cementen. Fortsæt indtil blandingen er generelle form og udseende af en kampesten.

•Sæt din faux boulder ind i en sort plast trash taske og Forsegl posen grundigt, således at ingen luft passerer ind i den. Kan du tilføje stave eller strå til at holde toppen af posen op fra at røre cementen, eller du kan ende op med uventede fordybninger. Men tasken skal forsegles som air stramme som muligt.

•Sæt den sorte taske i et område, hvor det vil modtage fuld sollys i det meste af dagen. Sollyset vil forårsage cement til at svede og give en automatisk dug system for hærdning processen. Forlade taske i solen i mindst 48 timer, og derefter åbne det og let ridse på overfladen med din Fingernegl. Hvis du kan stadig ridse nogen af cement blandingen væk, forsegle det op igen. Når du ikke kan ridse nogen væk, er projektet for det meste tørt.

•Flyt din for det meste tør boulder i et skyggefuldt sted ved stuetemperatur; holde det i den forseglede pose. Kontrollere indvendige af posen hver to dage for at se om det er fugtig; Hvis ikke, let tåge boulder med vand for at øge fugt. Tillad boulder færdig hærdning i mindst syv flere dage; jo længere det hærder, jo stærkere vil det være.

•Tag boulder fra posen når det har hærdet længe nok. Bære beskyttelseshandsker, fordi kalk fra cement kan brænde dine hænder. Gnide ned overfladen af din falske boulder med en lille sten til at oprette en sten-lignende konsistens og naturlig slid mærker.

•Soak boulder i en balje rent vand i tre dage, skiftende vand hver dag. Dette vil naturligt vaske kalken i cement, som kan dræbe planter nær stenen, hvis ikke ordentligt behandlet.

•Tag boulder fra blød efter tre dage (Sørg for du bære handsker) og lad det tørre helt. Anvende bejdse eller male, som du vælger at oprette en sten look. Når malingen er tørret, forsegle hele overfladen med to lag af beton eller cement fugemasse.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com