Hvordan man laver kvist lamper

January 16

Hvordan man laver kvist lamper

At skabe en kvist lampeskærm kan give et nyt udseende til en gammel lampe. Dette kan være særligt attraktive med drivtømmer lamper, men kan bruges sammen med enhver naturlig eller jorden tone lampe. Kviste kan være fremstillet af træ afpuds.

Instruktioner

Forberede materialer

• Indsamle materialer. Du skal bruge en gammel lampe, der har et rustikt udseende og en gammel lampeskærm, der har en ledning ramme. For dette projekt, vil du slanke grene, om én tommer diameter og lang nok til at nå fra toppen af dit gamle lampe nuance til bunden. Værftet afpuds, børste dynger, faldne lemmer eller uønskede spirer er gode steder at få materialer til kvist byggeri. Afhængigt af hvor rustikt du gerne vil have det færdige produkt, du kan eller ønsker ikke at trimme væk ekstra lemmer. Du skal også bruge store træperler og kobber håndværk wire. Træperler kan købes fra et håndværk butik og nogle hjem forbedring butikker. Kunstneriske kobbertråd kan findes i de fleste håndværk butikker. Du kan muligvis også finde det på overskud eller fremstiller butikker.

•Anvend en kjole-beslutningstagere klud måling tape eller bruge et stykke snor til at måle omkredsen af (afstand omkring) toppen af lampen skygge. Bemærk længde på båndet eller gøre en knude i strengen. Lægge måleapparatet, strakt ud, på en plan overflade.

•Measure lampeskærm fra top til bund. Udskårne stykker af kvist den korrekte længde at nå fra toppen til bunden af lampeskærm. Som du klippe dem, lægge dem væk med spidsen hvilende på målebånd eller streng, forlader ét stort træ perle mellemrum mellem hver. Fortsætte denne proces, indtil du har nok kviste til at gå hele vejen på tværs af objektet måling, og et par ekstramateriale til tilfældes skyld.

•Monter skruestik på et arbejdsbord eller anden sikker overflade, ved hjælp af producentens anvisninger. Bruge skruestikken til at holde kviste sikkert mens du bore et hul i hver ende. Hullerne skal være stor nok til at tråd to tykkelser af din kobbertråd gennem dem på samme tid. Hvis du har små grene på kviste, Sørg for de peger i samme retning som huller, at forsikre, at de ikke stikke ind i lampen, nær pære eller ud hvor de kan stikke folk eller objekter.

•Strip gamle dækker fra lampeskærm. Buff væk eller røre op nogen ru pletter på de resterende ledning ramme. Skær et stykke af kobbertråd, der er tre gange omkredsen (afstand omkring) den øverste ledning af lampeskærm. Skær et stykke af kobbertråd, der er tre gange omkredsen af nederst del af lampeskærm.

Samling af delene

•Sæt ene ende af den kobbertråd, der svarer til den øverste ledning af lampeskærm rammen til den øverste kant, nær en af de forbinder oprejst ledninger. Den nemmeste måde at gøre dette er at bøje omkring en halv tomme af afslutningen af den kobbertråd over toppen af rammen lampeskærm, og pak det omkring lampeskærm ledning.

•Thread ene ende af en kvist (ved hjælp af de forborede hul) på den kobbertråd. Skub det ned wiren, indtil det passer stramt mod rammen. Sikre af indpakning wire omkring rammen en gang. Tråd en perle på den kobbertråd. Skub den ned, indtil det er lunt mod rammen og stokken. Sikre af indpakning tråd engang omkring rammen. Fortsæt denne proces hele vejen rundt den øverste ramme på lampeskærm. Tråd kobbertråd tilbage gennem kviste og perler, som hvis du threading perler til en halskæde. Sikre udgangen, og trim off enhver overskydende ledning.

•Sammenligning længden af omkredsen af den øverste kant til omkredsen af den nederste ring for rammen, lampeskærm. Hvis det er de samme, vil du blot gentage trin 2 omkring den nederste kant af lampeskærm. Hvis, som det ofte er tilfældet, den nederste rand er større end toppen, skal du foretage nogle ændringer. Indstillinger kan være blot tilføje to perler mellem hver kvist eller tilføje en længere perle. Eller du ønsker måske at tilføje to små perler på hver side af den oprindelige størrelse perle.

•Sæt en kobbertråd til den nederste rand af lampeskærm, på samme måde som wiren på den øverste kant. Tråd det gennem en kvist, være omhyggelig med at gøre det gå lige ned fra den øverste kant til bunden, og Fastgør det med den nederste rand. Tråd perle eller perler på den ledning, der vil holde den næste kvist den korrekte afstand fra først. Sikre perle eller perler af indpakning tråd engang omkring randen. Tråd kobbertråd gennem de næste kvist, og Gentag hele vejen rundt den nederste rand. Tråd den resterende kobbertråd tilbage gennem alle kviste og perler, som du gjorde for den øverste rand. Sikre enden og trim off enhver overskydende ledning.

Valgfri finpudsning

•Klippe figurer fra Birk eller sycamore bark og lim dem på ydersiden af kvist skyggen ved hjælp af Carpenters lim.

•Thread bark eller vinstokke gennem kviste til at skabe en vævet-kurv effekt.

•Dangle kobber eller træ ornamenter fra den nederste rand af skyggen, ved hjælp af sidesten kobbertråd.

Tips & advarsler

  • Hvis du ikke har din egen ejendom, altid få tilladelse før indsamling håndværk supplies.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com