Hvordan man laver lamper lavet af genanvendelige elementer fra hjemmet

June 6

Hvordan man laver lamper lavet af genanvendelige elementer fra hjemmet

Genanvendelse af gamle, ubrugte materialer er en fantastisk måde at beskytte miljøet, men gå "grønne" giver også mulighed for at være kreativ og bruge disse genanvendeligt for at mode alle former for nyttige, nye elementer. Et godt eksempel på dette er forsamlingen af husholdningslamper fra bjergede dele og fundne genstande. Det er en relativt enkel proces, der vil give nyt liv til gammelt skrammel og endda spare dig penge. Her er nogle ideer til hvordan man laver lamper fra genanvendelige elementer fundet derhjemme.

Instruktioner

Instruktioner

•Locate en lampe du kan kannibalisere for sin pære stik, stik, ledning, harpe, skygge og andre nyttige komponenter. Du kan have en gammel lampe liggende omkring huset, eller du kan købe en billig en fra en Sparsommelighed butik eller en garage salg.

•Pick et objekt til brug som lampen 's base. Glasflasker, dåser, cookie krukker eller gammelt legetøj er blot nogle af et næsten ubegrænset antal af muligheder.

•Vægt base ned for stabilitet. Hvis basen er uigennemsigtig, fylde det med sand, sten eller andet tungt materiale. Hvis det er gennemsigtigt, fylde det med dekorative genstande, som kugler eller flerfarvede akvarium småsten.

•Drill et hul i bunden af lampen base stor nok til den elektriske ledning til at trække. Tilpas lampe med en ledning længe nok til sikkert strækker sig fra pære sokkel, gennem længden af lampen, til stikkontakten i væggen.

•Sæt harpe og pære soklen til toppen af lampen base. Hvis lampen base er en flaske, kan en gummiprop med et hul boret gennem det rumme den harpe og pære sokkel.

•Vælg en lampeskærm, der stemmer overens med den størrelse, form og farve af lampe base. Genbruge en gammel skyggen af inddrive det med stof. Eller lave en ny nuance fra en plastik blomsterkrukke eller en gammel skål. Igen, mulighederne er næsten uendelige. Oprette nuancer med alt fra film dias til flaske hætter.

Tips & advarsler

  • Få kreative og eksperimentere med genbrugsmaterialer og objekter. En lampe skygge konstrueret fra smeltet byggesten stykker eller en stak gamle cd'er limet sammen som en base er kun to af en næsten ubegrænset antal designideer.
  • Undgå en brandfare ved at gøre visse watt af pæren er lig med eller mindre end den anbefalede wattforbrug skrevet på pære sokkel.
  • Energibesparende pærer afgiver mindre varme og er sikrere end glødepærer i umiddelbar nærhed af nuancer af stof eller andre brændbare materialer.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com