Hvordan man laver levende vægge med planter

December 31

Hvordan man laver levende vægge med planter

Støttemure spille et nøgleelement i at stabilisere jorden omkring dit hjem og i landskabet. Afhængigt af lønklasse af din jord, kan din lokale bygningsreglementer kræver du at installere en bestemt type af støttemur, såsom en lavet af beton. Små skråninger i områder uden alvorlige dræning spørgsmål er ideelle steder for levende støttemure. Ved at erstatte planter til andre materialer i disse områder, kan du tilføje nogle stabilitet til den omgivende jord, samt øge skønhed af dit landskab.

Instruktioner

•Kontrollér med din lokale bygning afdeling med hensyn til eventuelle dræning problemer før erstatte planter til standard jord opbevaring systemer. Hvis forløbet er for lille til at berettige særlige kode overvejelser, kan planter give et egnet alternativ til grimme støttemure. Rødderne af din udvalgte planter vil hjælpe holde jorden på plads, minimere jorderosion på grund af afstrømning.

•Terrace hældning, der kræver fastholdelse. Bruge en skovl til at skabe flade, trappe-trin reduktioner i elevation hvert 2 til 3 fødder. Disse individuelle plateauer mellem lodrette dråber give flade områder, der giver mulighed for planter til at tage fat og etablere rødder.

•Vælg sorter af planter, du ønsker at vokse langs din levende bevarer væg. Vælg lavtvoksende planter eller vinstokke til forgrunden, såsom ivy eller sedum. Disse bunddække planter og sprede vinstokke producere masser af små rødder, der hjælpe med at binde jorden sammen. Plante disse langs forkant med støttemur, efter etiketten instruktioner.

•Vælg lille flerårige planter eller buske at danne det midterste område af din levende væg. Vælge sorter, der vokser godt i din klima og jordbundsforhold type. Plante disse langs den anden del af støttemur, på plateauet halvvejs mellem bunden og toppen af den hældning, som kræver fastholdelse.

•Plant den højeste elevation af din terrasseret skråning med de højeste sorter af planter, såsom mellemstore buske eller små træer. Undgå store buske eller mellemstore træer, der kaste tunge skygge over de andre planter langs din levende væg. Store buske og træer også tendens til at røve jorden af vigtige næringsstoffer. Overveje små stedsegrønne buske for farve året rundt eller blomstrende buske til duft din landskab eller tegne sommerfugle til din værftet.

Tips & advarsler

  • Vælg planter med lignende sollys og jord krav til din stue væggen.
  • Læg et lag af landskab stof omkring de nye planter til at hjælpe med at holde jorden på plads, mens rødderne begynder at vokse, især i områder med jorderosion.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com