Hvordan man laver Lime-farvet maling

July 20

For at med held blande en farve som lime grøn, som ligger mellem primære og sekundære farver på farvehjulet, skal du planlægge først og bland andet. Mens grundlæggende green er fremstillet ved blanding af lige dele gul og blå, er limegrøn mere gule end grøn. For at opnå den rigtige nuance, skal du blande din base grøn i det beløb, du har brug for og derefter justere farve for at få den nuance, du ønsker.

Instruktioner

•Pour gul maling i en skål eller bakke til at blande. Du skal hælde i omkring halvdelen det samlede beløb af maling du skal bruge. Anden halvdelen af maling skal du vil bestå af andre farver.

•Pour ind i skål eller bakke et beløb af blå maling svarende til den gule maling har du allerede hældes. For eksempel, hvis du begyndte med en kvart af gul maling skal du tilføje en kvart af blå maling. Rør disse farver grundigt ved hjælp af en røre pind, ske eller lignende værktøj. Du skulle nu have maling i en græs-grønne farve.

•Tilføj yderligere gul maling til eksisterende maling blandingen, lidt ad gangen, indtil malingen er den korrekte variant af lime grøn.

•Juster skyggen, hvis det er nødvendigt. Hvis farven er korrekte, men malingen er for mørkt, tilføje hvid maling for at lette skyggen. Hvis farven er korrekte, men malingen er for lys, tilføje sort maling for at mørkere i skyggen. Uanset farve du tilføjer, tilføje kun lidt ad gangen.

Tips & advarsler

  • Gøre mere maling end du tror, du skal bruge. Det er vanskeligt at matche din oprindelige farve nøjagtigt hvis du skal blande et andet parti.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com