Hvordan man laver linjer i krydsfiner

September 18

Skæring parallelle linjer eller riller i overfladen af krydsfiner kræver en router og en guide hegnet. Den skarpe router smule spins på en høj hastighed, skære i træ. Guide hegnet er fastspændt på plads for at forhindre routeren fra at flytte ud af en lige linje, som det skærer i rillen. Figur eller profil af den distribuerede groove bestemmes af stilen af lidt, som du vælger. Dybden af snittet er indstillet ved at flytte bundplade tættere eller længere væk fra routerens motor. Selvom routeren guider er kommercielt tilgængelige, kan du bruge din egen, sleben tømmer og træ klemmer.

Instruktioner

•Lay krydsfiner på en flad overflade. Brug et målebånd og en lige kant, markere linjerne skæring på krydsfiner med en blyant.

•Installer router smule ind i routeren ved at løsne chuck, indsætte bit og stramning af chuck. Løsne fingerskruer på begge sider af bundpladen at justere skæring dybde. Stramme tommelfinger skruer. Måle og Bemærk afstanden fra midten af router smule til kanten af bundpladen.

•Lay en 1 x 4 tommer planke på krydsfiner, med den 4-tommer overflade vandret. Placer planken ud, så det er parallel til den første skæring linje. Foranstaltning til at sikre, at begge ender af bjælken er samme afstand fra linjen som afstanden mellem centrum af bit og kanten af routerens bundplade. Sikkert klemme planke på plads, med en klemme på hver kant i krydsfiner.

•Hold routeren med to hænder. Hvile bundpladen på krydsfiner, så bit er 1/2 tommer fra venstre side af kanten af krydsfiner og trykkes fast mod guide hegnet. Tænd routeren. Skub routeren fra venstre mod højre, skære den første groove. Skåret i en kontinuerlig, flydende bevægelse. Derefter slukke for routeren, og sæt den til side.

•Tag guide hegnet. Måle og flytte hegnet for at skære ekstra riller.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com