Hvordan man laver loftsbjælker af Styrofoam

January 22

Det er et smukt rum... Tja, det er næsten et smukt rum. Lige nu er det en flot men lidt kedelig værelse, der har bør for en definition af detalje--ligesom loftsbjælker. Drej en katedral loftet til noget, der tilføjer en mere defineret, etablerede, lidt historiske præg. Den blotte troede installere træ loftsbjælker gør din ryg og dit budget ache. Så lad tænke off vægge giver en på væggene løsning: Styrofoam.

Instruktioner

•Measure længder af Styrofoam skal du og de intervaller, hvor du vil placere bjælker. Et fladt loft, foranstaltning væg til væg. Markere de intervaller, hvor du planlægger at installere bjælker. Hvis din kilde af Styrofoam ikke kan levere længden har brug for du, skære bjælker i kortere stykker først, så passe dem sammen, når limning dem på plads. Markere dit loft med nok retningslinjer til at indstille din lange eller kortere stykker af bjælker på plads; afdækningstape linjer er nemmere at følge. En højfrekvent loft, tillade en ekstra 6 inches af skum pr. stråle. Du vil være at skære små stykker til at fylde i vinkler mellem loft og væg. Hvis du ønsker en rustik, hånd-tilhuggede look til din loftsbjælker, give et ekstra par fødder at øve din hånd-huggede teknikker.

•Measure Styrofoam og klippe det størrelse. Du kan være heldig at finde præfabrikeret Styrofoam bjælker (denne udsmykning strategi ikke er et stramt holdt hemmelighed). Hvis du finder dem, springe til trin 5.

•Tilføj nogle rustikke træ-lignende effekt hvis du har lyst. Start på din praksis stykke og se hvad du kan få med en tabel kniv effekter: skær små rifter, trykke det med en hammer for en mejsel effekt eller bruge en hammer til at bang det fladt i Styrofoam. Prøve hvad din skarpe kniv eller åbne saks blade kan tilføje. Tom ud gadget skuffe--spiseskefuld/hammer, at vaffel-fræser til de hjemmelavede pommes frites, du ikke gør, pizza cutter--få kreative. Når du har fundet din bedste teknikker, anvende dem til din bjælker.

•Stain eller male din bjælker eller stykker af bjælker. Hvis arbejder med stykker, pletten ender samt bjælker at undgå Styrofoam viser igennem. Begynder med din praksis stykke, så du ved hvor meget pletter eller maling vil blive absorberet af Styrofoam med hver frakke. Lad det tørre grundigt.

•Sæt bjælker ved hjælp af træ lim. Dette er naturligvis den mest usikre del af jobbet, så gør følgende for at undgå dryp lim og droppe bjælker. Frakke side af bjælken, som vil knytte til væggen med et jævnt lag af trælim. Sæt det til side at indstille delvis tørre--tacky scenen. Hvis montering bjælker i stykker, anvende lim til at strålen ender men ikke deltage i stykker, før du vedhæfter dem til loftet. Mens det sker, anvende en frakke af lim langs den linje, hvor strålen vil gå. Lad limen tør at tacky scenen. Når loftet og beam lim er tacky, knytte strålen til loftet med en hjælper. Bevægelige stiger efter behov, tryk på strålen eller stråle stykker til loftet med tørre svampe, to eller tre gange hver 5-10 minutter, indtil du er sikker på en virksomhed hold. Gentag dette, indtil alle bjælker er fast på plads.

Tips & advarsler

  • Holde farlige elementer som saw, kniv, hammer og saks fra børn og kæledyr.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com