Hvordan man laver loftsbjælker i rustik spansk stil

March 20

Hvordan man laver loftsbjælker i rustik spansk stil

Tilføje træbjælker til dit loft vil give dit værelse med arkitektonisk interesse med et minimum investering. Denne tilføjelse vil fremhæve en spansk rustikke design ordningen og gøre rummet føler mere intime. Spansk stil loftsbjælker består af mørkere farver, kontrast mod andre elementer i rummet. Grundlæggende snedkeri færdigheder vil hjælpe dig med at få projektet begyndte at omdanne jeres kedelig loft til omdrejningspunktet for dit værelse.

Instruktioner

•Measure bredde på loftet. Find strøer i dit loft ved hjælp af en stud finder. Markere strøer position på loftet.

•Brug millimeterpapir at trække det ønskede design på dit loft med antallet af bjælker du gerne vil installere. Bruge placering af studs til at konfigurere layout.

•Klippe sømpistol bestyrelser. Sømpistol board vil give et udgangspunkt for din bjælker til at vedhæfte til loftet. Disse bestyrelser vil være en fod i bredden og længden af dit loft. Du skal muligvis installere flere soempistol passer fra den ene side af dit loft til en anden, hvis du dækker et bredt område. For eksempel, hvis din sømpistol boards er 1-foot ved 6-fods, behøver du to sømpistol bestyrelser til at dække en 12-fods lang loft.

•Draw en kridtstreg på dit loft. Dette mønster bør afspejle det design, du trak på millimeterpapir. Måle, hvor du vil placere din bjælker omhyggeligt, således at de er jævnt fordelt.

•Sæt sømpistolen boards til loftet. Skrue tre ½-tommer dæk skruer ind i bestyrelserne hver to fødder.

•Klippe bestyrelser, som du vil bruge til dine træbjælker svarende til bredden af loftet. For eksempel hvis lofterne er otte-fod lang, skær bestyrelser til otte fødder. Skære alle bestyrelser på en 90-graders vinkel. Du skal bruge tre bestyrelser for hver bom.

•Sæt en træplade på en flad overflade. Anvende trælim på siden af brættet for at holde det på plads. Placere et andet bord mod lim og bruge 1½-tommer efterbehandling negle fordelt ud hver fire inches. Gentag processen på anden siden af brættet lægge fladt. Du vil nu have en tre-sidet boks.

•Tilføj træ fyldstof til at dække søm huller. Sand boksen.

•Applicer en mørk træ pletten. Bruge et produkt, der typisk anvendes i dæk for at få det rustikke look, du går efter. Brug en pensel til at anvende pletten og følg med en klud til at tørre væk nogle af pletten. Lad pletten tørre. Tilføje en anden frakke, hvis nødvendigt.

•Sæt stråle at sømpistolen board. Placer boksen over sømpistol bord og bruge to ½-tommer efterbehandling negle fordelt hver seks inches øverst i boksen så du søm boksen ind i sømpistolen bestyrelsen. Gentag installationen for alle bjælker, indtil du har dækket alle sømpistol bestyrelser.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com