Hvordan man laver lutter Panel gardiner for en snor gardinstang

October 28

At lave lutter gardin paneler er en enkel måde at klæde et vindue op. Anvendes typisk til vindue belægninger i køkkener og stuer, lutter gardin paneler hjælpe med at tilføje et ekstra lag af beskyttelse af personlige oplysninger, give iøjnefaldende stil og maske utiltrækkende visninger. Tredobbelt knivspids-plisseret gardiner, der er stof paneler med flere små læg, er ideel til en snor gardinstang. Ved hjælp af en traverse gardinstang drives af en snor sparer også gardiner fra hverdagens slid og ælde.

Instruktioner

•Measure på vinduet dimensioner med en måling af tape. Dobbelt måling for vinduets bredde; Dette giver ekstra plads til Plisseringer. Tilføje en ekstra 12 inches længde og 10 inches bredde; Det rummer en dobbelt søm. Skåret ud to stof paneler til at passe de beregnede målinger.

•Lay en af stof paneler med bagsiden af stoffet opad på en flad overflade. Jern panelet glat. Opret side hem ved at folde tilbage 5 inches af stof på den ene side. Jern 5-tommer hem. Fold tilbage en ekstra 5 inches, og jern hem igen. Bruge symaskinen til at sy langs toppen af dobbelt hem. Gentag disse trin på den modsatte side. Brug disse trin for forneden også, men erstatte måling med 6 inches i stedet for 5. Gøre side og bunden hems til det andet panel.

•Measure bredde af læg båndet. Placer en ren og skær gardin-panel med bagsiden opad på en flad overflade. Fold ned den øverste kant af panelet skal være lig bredden af læg båndet. Tage læg båndet, og måle ud to længder, der passer til bredden på ren og skær gardin paneler. Tilføj 1/2 tommer ekstra for hver ende, og skære.

•Sæt læg tape over tværformat i panelet ren og skær, og Juster kant langs øverst del af panelet gardin. Fold den ekstra 1/2 tommer af læg båndet i i hver ende til slut kanterne. Jern læg båndet til panelet lutter foldede øverste kant. Sy langs alle fire sider af læg båndet, sammenstrikke læg båndet og foldede kanter. Gentag disse trin for den anden panel.

•Opret knivspids-læg ved indsamling af toppen af de stejle paneler og gøre tre selv læg. Indsæt en tredobbelt læg krog i lommerne på Læg båndet. Bestemme afstanden mellem hver tredobbelt læg, og gentage disse trin indtil du løber tør for stof. Om nødvendigt foretage justeringer.

Hæng gardiner af vedhæfter draperier kroge til toppen af de stejle paneler og koble dem gennem snørehuller på gardinstang traverse.

Tips & advarsler

  • En symaskine gør arbejdet gå hurtigere; men du kan hånd-sting gardin paneler.
  • Male traverse gardinstang samme farve som væggen for at skabe en usynlig kigge efter de udvendige kanter af gardinstang.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com