Hvordan man laver magnetventil magneter

December 8

En magnetventil er dybest set en tre-dimensionel stramme spole af tråd. Men når en magnetventil er forbundet til en elektrisk strøm, det skaber et elektromagnetisk felt inden for indersiden af spole af tråd. Magnetventiler kan oprette kontrollerede magnetfelter og som elektromagneter. Mere specifikt henvise magnetventiler til magneter designet til at skabe ensartede magnetfelter for videnskabelige eksperimenter. & #xD; Der er mange typer af magnetventiler med mange forskellige anvendelser. Nogle typer omfatter de følgende magnetventiler. Roterende svingspoler bruges i enheder såsom disk drev; elektromekaniske magnetventiler i elektroniske paintball markører, flippermaskiner, matrixprintere og brændstofinjektorerne; pneumatisk hurtigtvirkende ventiler i stempler eller aktuatorer; pneumatisk magnetventiler i electronic controllers og pneumatiske systemer; hydraulisk hurtigtvirkende ventiler i vandingssystemer; transmission magnetventiler i automatiske transmissioner; starter magnetventiler der bruges i automobil tændinger; og mange andre typer af magnetventiler i utallige enheder. & #xD; Magnetventilen blev opfundet i begyndelsen af 1800-tallet af den franske fysiker, André-Marie Ampère, der er bedst kendt for sin forskning i de magnetiske felter produceret af ledninger transporterer elektrisk strøm. Hans arbejde begyndte hvor den danske fysiker, Hans Oersted, slap. I 1819, havde Ørsted opdaget, at kompasset nåle er afbøjet af ledninger transporterer elektrisk strøm.

Instruktioner

Instruktioner

•Find en tomme, hule pap roll, såsom en toiletrulle eller et smallere rør.

•Tag en lang længde isoleret kobber ledning og pak det omkring og omkring røret stramt. Målet for i det mindste en 100-200 vender; dobbelt-lags, hvis muligt.

•Strip isolering ud af begge ender af ledninger; omkring 1 centimeter i længden.

•Tilslut hver ende af wiren til et batteri til én ledning,

•Sæt en lang, tynd, stål objekt, såsom en synål, i røret, og det bør flytte på grund af de elektromagnetiske felt lavet af magnetventil og elektrisk strøm.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com