Hvordan man laver maling hærder i hjemmet

December 6

Hvordan man laver maling hærder i hjemmet

Både olie og vand baseret maling er betragtet som farlig for miljøet og forskellige regioner har særlige regler for bortskaffelse. Før du slippe af med overskydende maling, skal du hærde det saa farligt affald indsamling service kan indsamle det. Heldigvis, en tur til hardware butik på jagt efter en paint-hærdning produkt er ikke påkrævet. I stedet kan du bruge ting, du måske allerede har liggende omkring huset for at komme malingen klar til bortskaffelse.

Instruktioner

•Tag låget fra dåse maling til at bestemme hvor meget våd maling er tilovers. For dåser, der indeholder 1 tomme eller mindre af maling, simpelthen placere dem i et godt ventileret område med låget af og lad malingen hærde over et par dage.

•SCOOP 1 kop mængder af ler-baseret kattegrus, strimlet papir eller savsmuld og derefter dumpe det i dåser, der indeholder mere end 1 tomme af maling. De tørre materialer vil opsuge væsker der er i malingen og hærde det. På den måde, når malingen er indsamlet, det vil ikke spilde.

•Churn blandingen ved hjælp af en maling omrører og tilføje flere af den tørre, absorberende stof du har brugt indtil maling blandingen tager på kogt havregryn-lignende tykkelse. Når konsistensen bliver vanskeligt at røre, forlade omrøreren på plads og der kan i et godt ventileret område. Hvis du lader malingen i to til tre dage, vil du bemærke, at omrøreren vil blive hængende i kan. Det er på det tidspunkt klar til bortskaffelse.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com