Hvordan man laver maling ser iriserende

February 28

En frakke af maling kan give ethvert rum i dit hjem en instant lift. Tilføje en smule glitre og skær med en iriserende glasur eller topcoat. Glasur er en tyk pasta-lignende stof og anvendes efter din paint frakker har tørret. Selvom det er en smule uigennemsigtigt, når først anvendes, når det tørrer det tilføjer en klar glitre til din maling farve og giver muren en unik konsistens. En iriserende topcoat tilføjer glimmer uden tekstur. Korrekt anvendelse og pleje når anvender enten er nødvendige for at nå niveauet af iridescence du ønsker.

Instruktioner

Tekstureret Finish

•Wash din væg med sæbevand og krat med klude til at fjerne snavs og snavs. Skyl væggen med rent vand og lad tørre fuldstændigt. Lægge drop klude og tape off vægge og områder, du ikke vil have malet.

•Pour en lille mængde af din glasur i en maling bakke. Dyppe din pensel i glasuren og anvende et lag glasur på din væg. Brug længe, selv strøg for at anvende glasur i medium-tynde lag over hele overfladen du vil have en iriserende finish. Lad tørre indtil glasuren er semidry og konsistens af havregryn.

•DIP din plast murske i bakken maling og placere en kile af glasur på kanten af murske. Arbejder på et lille område af væggen, anvende glasur i længe på kryds og tværs bevægelser, så glasuren gør "x" markerer på væggen, genanvende glasur som nødvendigt at holde ansøgning uigennemsigtig og tyk. Anvende på denne måde over hele væggen, gør små afsnit på et tidspunkt. Tillade dette lag tørre indtil det føles tørre at røre.

•DIP din plast murske i bakken maling og placere en kile af glasur på kanten af murske. Arbejder på et lille område af væggen, anvende glasur i små cirkelbevægelser over hele væggen, genanvende glasur som nødvendigt at holde anvendelsen tyk og uigennemsigtig. Tillade dette lag tørre fuldstændigt.

Ikke-tekstureret Finish

•Wash din væg med sæbevand og krat med klude til at fjerne snavs og snavs. Skyl væggen med rent vand og lad tørre fuldstændigt. Lægge drop klude og tape off vægge og områder, du ikke vil have malet.

•Åbn det iriserende topcoat og bland det godt med en omrøring stick. Hæld en god mængde af iriserende toplak i en ren maling bakke.

•Drej din maling roller i bakken maling indtil det er dækket af toplak. Rulle toplak over din væg i lang, glat på kryds og tværs bevægelser. Gentag indtil hele væggen er dækket. Lad tørre i mindst 24 timer.

•Gentag hvis det er nødvendigt, indtil du har niveauet af iridescence du ønsker. Lad tørre et døgn mellem frakker.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com