Hvordan man laver min dæk Look som en båd Dock

February 4

Hvordan man laver min dæk Look som en båd Dock

Båd dokker og dæk andel lignende formål, og derfor lignende konstruktionsteknikker. En træterrasse ser stort set som en træbåd dock i den måde, det har sat sammen. Denne lighed gør det nemt at dekorere dine dæk, så det ligner en båd dock. Find den rigtige accenter, tilbehør og trim, og på ingen tid, dine dæk kan være trimmet op skib-form og Bristol mode.

Instruktioner

•Scout typer af boat docks du har til hensigt at efterligne. Tage billeder. Indsamle billeder fra tidsskrifter og bøger. Spørg dig selv hvad real boat docks ligne. Læg mærke til hvad slags ting lyve om boat docks du indkvartering. Bemærk forskellen mellem seaside dokker og lakeside docks, så du ikke må forveksle to når du dekorere. Lav en liste over det tilbehør, du vil føje til dæk til give det der nautiske føler.

• Indsamle nautiske elementer, du vil bruge med dit nye båddækket. Dette kan tage et stykke tid, som du gennemsøge antikke butikker og lystbådehavne for bare det rigtige tilbehør. Ting som skibets klokker, bredbånd af tunge reb, dæk klamper, ring bøjer og tunge fiskenet gøre nice hånd uden rod dækket unødigt. En klokke på et hjørne post, en Flemished oprullet flad reb i et hjørne eller en livreddende ring bøje hængende fra en væg virkelig sælger det tema, du opretter.

•Paint dæk trim i nautiske farver. Dristige farver som marineblå, hvid og rød er især almindelig omkring havnen. En naturlig træ dæk skal muligvis nogen maleri overhovedet, men en konkret dæk kunne drage fordel af en fed hvid overflade med 3 til 6 tommer bred marineblå trim til at markere kanterne. Beton eller træ indlæg mod en konkret dæk sætter ud i kanten af dækket og giver fornemmelsen af en seaside dock. Et strejf af rød på en ring bøje eller til at accent en væg eller trin kan være alle stænk af primær farve du har brug for. Du skal bruge konkrete maling og følge producentens anvisninger omhyggeligt. På træ inventar, skal du bruge en udendørs emalje med en højglans for at give det en naval look.

•Tilføj eller ændre en jernbane omkring i dock. Mest træ skinner ser allerede dock-lignende, så du ikke kan behøver at føje noget til dem. Hvis du ikke har en grænse for dit dæk, kan du tilføje træstolper rundt i kanten af dækket. Placer dem 3 til 4 fod fra hinanden og 3 til 4 fod høje afhængigt af din særlige dæk.

•Drill 3/4-inch huller i de stillinger, centrering dem 2 inches fra toppen af post og parallelt med kanten af dækket. Binde en knude i den ene ende af rebet. Start i den ene ende af rækken af stillinger, og gevind reb til anden enden. Juster længden af rebet, så der er en skånsom sag af 2 til 3 inches mellem hvert indlæg, og binde en knude i anden enden til at sikre tov.

•Sæt din tilbehør omhyggeligt. Sælg ikke over temaet med for meget kram. Et fiskenet skrues på plads som et hjørne drapere føjer tekstur. Positionering en Flemished reb coil fladt på dæk nær en post eller standeren giver dækket en port-side look. Vedhæfte et lille skib bell til et praktisk hjørne post, og du ikke kun tilføje til båd dock effekten, men du kan også bruge bell opfordre børnene til aftensmad. Et par messing klamper eller andre anlæg, driftsmateriel langs skinnerne føje til effekten.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com