Hvordan man laver min egen dias

October 12

Et dias kan være et populært supplement til enhver spille struktur, træ hus eller play house. Uanset om de kører eller glide ned, udlede børn timers nydelse fra denne enkle stykke af legeredskaber. Selvom du kan købe plast, pre støbte dias online og hjem forbedring butikker, opbygge en enkel dias fra bunden er et weekend-projekt, der kunne spare hundredvis af dollars.

Instruktioner

•Vælg starten og slutningen positioner for dine dias. Diaset skal starte et sted nemt og sikkert at klatre op til, helst ikke mere end fire fod fra jorden. Det skal ende på en blød, klar plet af jorden. Jorden skal være fri af landing farer såsom sten og små klippestykker til fem fødder på begge sider af stien dias.

•Measure diagonal afstanden mellem start- og slutpositioner af diaset. Dobbelt-tjek den omtrentlige vinkel af dine dias. Dias på mere end 45 grader kan være for hurtigt for sikker spil. Dias på mindre end 60 grader kan være for langsomt at glide ned.

•Klippe alle fire bjælker til at matche afstanden mellem start og slut holdninger.

•Klippe krydsfiner plader og sammensatte bestyrelse i sektioner 30 inches lang. Hvis dine dias er for lang til disse plader til at dække med en enkelt sektion af ark, skæres flere 30-tommer brede sektioner, at tilføje op til længden på dine dias.

•Sand alle ansigter af din tømmer. Anvende en frakke af udendørs maling eller pletten på alle overflader undtagen den blanke ansigt bestyrelse farvesepareret. Lad det tørre.

•Lay en 2-tomme af 4-tommer stråle og en 2-tommer af 2-tommer beam side om side med enderne justeret. Skrue 2-tommer af 2-tommer strålen på plads ved hjælp af en 3-tommer træ skrue pr. 12 inches af stråle. Gentag for at forbinde de andre to bjælker.

•Indstil to sæt af skruet sammen bjælker i sted, parallelt med hinanden og omkring 30 inches fra hinanden. De skal begge hvile på de 2-tommer ansigter af begge bjælker, forlader den 4-tommer bred bom fremspringende forbi 2-tommer bred bom. Sæt begge bjælker med den 2-tommer bred bom på indersiden.

•Lay krydsfiner ned så det hviler på læberne dannet af 2-tommer af 2-tommer bjælker, danner overfladen af diaset. Skru den på plads med 1 1/4-inch træskruer, drevet gennem krydsfiner og ind i kanten af strålen. Køre i én skrue i hvert hjørne og en skrue for hver 24 inches af bestyrelsen.

•Lay komposit brættet ned på toppen af krydsfiner, danner en lav friktion til at glide på. Skru den gennem krydsfiner og ind i strålen med en 1 1/4-tommer træ skrue pr. hjørne og én skrue hver 16 inches. Drive disse skruer, således at hovedet niveau med eller lidt under overfladen af den sammensatte bestyrelse. Fremspringende skruer kan fange og skære glidende bunde.

•Hoist ene ende af diasset, så at det hviler på dit udgangspunkt. Skru den på plads med mindst tre 3-tommer træ skruer pr. side, drevet gennem den fremspringende del af 2-tommer af 4-tommer stråle og i overfladen af din startområdet.

Ventilationsspalteåbningerne kontrollere og vedligeholde diasset. Årstidens vridning vil ske trods din bruger tryk imprægneret træ og pletten. Vridning kan skubbe op skruer eller spænde sømme, hvilket kan resultere i skrammer, hudafskrabninger eller endnu mere alvorlig skade.

Tips & advarsler

  • Denne plan fungerer bedst for slides mindre end otte fod lang. For længere dias er en præfabrikerede model normalt overlegne, da de bruger specielle materialer til sikkerhed og holdbarhed.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com