Hvordan man laver min egen tværsnit kaster

October 10

Hvordan man laver min egen tværsnit kaster

Sectional kaster betyder forskellige ting for forskellige mennesker. Det kan være noget så simpelt som en håndlavet eller kommercielle afghanske, som dækker bagsiden af møbler--bruges til at krølle under på en kølig dag-- eller et fuldt udstyret kast, der genopretter tværsnit. Men komplekse eller simple dit koncept, din primære formål sandsynligvis omfatter dækker forældede eller slidt stof, koordineringen af farver med dit eksisterende indretning og forlænge levetiden af møblerne. Du kan bruge en betydelig sum til at købe en færdiglavet, vaskbar dækning eller lave din egen.

Instruktioner

•Measure gennemskåret at bestemme dens dimensioner. Indpakning puder og møblerne separat hjælper holde kast mere sikkert sted, så fjern puder og måle fra gulvet i front på gulvet i ryggen. Følg konturerne af tværsnit. Mål fra gulv på venstre side af hvert stykke på gulvet til højre. Optage målinger for hvert stykke.

•Measure puder som en enhed. Placere alle Sædehynder sammen til én del af tværsnit og måle den komplette omkreds front til bag og side til side, som du vil ombryde puder som en enkelt sektion.

•Klippe eller bruge et stykke materiale, der er mindst to gange bredden plus 1 tommer, to gange den længde og tre fjerdedele af dybden af hver sæt af hynder, der passer sammen i hvert tværsnit stykke. Wrap hynderne, således at overlapning ligger jævnt under hynderne. Store sikkerhedsnåle til pin overlapningen sammen, hvis du vil bruge en fastere pasform og evne til hurtigt at fjerne coveret til vask.

•Klippe eller brug et stykke stof, der er mindst lige så stor som de contour målinger du fandt i trin 1. Center stof på tværsnit uden puder på plads. PIN kanten af stoffet til forsiden af et afsnit stykke ved hjælp af T-pins, lige under den front læbe. Glat stof på tværs af konturer og over ryggen, fastgørelse på plads med T-pins, som du gjorde forsiden.

Uddelingen stof til underside af ledhejseporte armen ved hjælp af T-pins, hvis tværsnit har en arm, der strækker sig ud fra siden. Wrap overskydende forfra og tilbage med pæn Læg til jævn dækning på siderne, og T-pin på plads under kanten af tværsnit.

•Sæt den indpakkede puder på toppen af de vigtigste dække og justere begge stykker stof som nødvendigt for at forebygge stress på de fastgjorte områder.

•Klippe et stykke stof er 2 inches større end dobbelte længde, 1 tomme større end to gange den bredde og tre fjerdedele dybden af enhver tværsnit smide puder. Med højre-sider sammen, pin og sy to fortløbende sider sammen, således at en side er åben. Sæt Sektional puden, fold overskydende indersiden og pin på plads.

Tips & advarsler

  • King size microfiber tæpper gør let, no-sy indstillinger til din sectional kast. Twin størrelse matchende eller kontrasterende kaster gøre god pude wraps.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com