Hvordan man laver min Ice Maker gør is hurtigere

January 23

Hvordan man laver min Ice Maker gør is hurtigere

Mange køleskabe har en ismaskine indbygget i fryseren segment der automatisk gør is. Det vand, som isen er lavet er leveret af en vandforsyning linje, forbundet til en vandforsyning ventil ofte placeret på væggen bag køleskabet. Ismaskine er beregnet til regelmæssig brug, men er begrænset til størrelsen af Isbak i antallet af terninger pr. time, som det kan producere. Nogle køleskabe har en knap på is og vand dispenser, der øger den hastighed, hvormed producerer en ismaskine is. Hvis dit køleskab ikke har denne knap, er der et par tricks til at øge den ismaskine produktion af is.

Instruktioner

•Look på is og vand dispenser kontrolpanelet på dit køleskab for en knap mærket "Hurtig is" eller "Ice Plus" til at afgøre, om det har en indstilling til at reducere produktionstiden af is. Hvis knappen er til stede, tryk på for at engagere indstillingen. Hvis ingen knap er til stede, tjek instruktionsbogen.

•Locate temperatur kontrol for både fryser og køleskab hvis du ikke har en indstilling til hurtigt producere is.

•Laveste temperatur i fryseren til at øge den hastighed, hvormed is fryser. Afhængigt af model af dit køleskab, kan det være nødvendigt at slå temperaturen skiven med uret for at sænke temperaturen, fryser, eller tryk på knappen "Fryser" på is og vand dispenser gentagne gange til at sænke temperaturen.

•Laveste temperatur af friske fødevarer hulrum til at hjælpe med at mindske temperaturen i fryseren. Lavere temperatur på samme måde som fryser temperatur blev sænket.

•Return fryseren og friske fødevarer hulrum temperaturer tilbage til normal efter isen er blevet gjort.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com