Hvordan man laver min køleskab ser rustfrit stål

August 13

Rustfrit stål apparater er i høj efterspørgsel i køkkenet remodels og opgraderinger. Selvom de tilføjer en smuk, moderne touch til ethvert køkken, kan de være temmelig dyrt. Det er dog muligt, at få den æstetiske appel af high-end rustfrit stål apparater uden de høje omkostninger. Hvis dit udstyr er nye eller i god orden, overveje lakering med rustfrit stål male dem så at de har en ægte rustfrit look uden at sprænge banken.

Instruktioner

Anvende rustfrit stål maling

•Rengør overfladen du ønsker til omlakering med en renere ammoniak-baseret vindue og en tørre med et stykke køkkenrulle. Sørg for, at køleskabet overfladen er fri for snavs og eventuelle andre opbygning.

•Anvend en skruetrækker til at løsne nogen håndtag eller knapper, som du ikke ønsker at male. Hvis håndtagene ikke er let aftageligt, dæk dem med strimler af malerens tape. Dette vil sikre, at du kun refinish overflader du ønsker.

•Sæt en magnet på overfladen af dit køleskab. Hvis magneten ikke holde, skal du prime overfladen med en vandbaseret primer inden du forsøger at male med rustfri maling. Hvis magneten overholder, fortsætte med næste trin.

•Shake rustfrit stål maling kan kraftigt før åbning. Åbn maling kan og omrøres med en træ maling omrører. Du skal røre maling ofte i hele ansøgningsprocessen til at sikre en ensartet, engang.

•Åbn døren til køleskab og maling på indersiden af dørkarmen. Bruge en skum børste til at anvende maling jævnt langs indersiden af dørene. Undgå maleri isolering strip. Fortsætte maleri sider af køleskabet med en 3/8" roller. Anvende maling så jævnt som muligt.

•Brug bred skum børste, anvende en sidste penselstrøg i lodret retning. Begynd øverst i køleskabet, og tryk fast mens du flytter børste mod bunden af køleskabet. Denne endelige strøg giver en autentisk rustfrit stål udseende.

•Wait 60 minutter og Gentag processen for at anvende en anden frakke. Husk at bruge rullen at anvende malingen jævnt, så slut med bred skum børste i en lodret, enkelt strøg. Vente 60 minutter og Gentag for den tredje frakke.

•Rengør dine pensler under varmt vand før du anvender top coat. Vente i to timer før du forsøger at anvende klar top coat. Åben top coat kan og rør, ved hjælp af en træ maling omrører. Ryst ikke kan.

•Applicer klar top coat på samme måde som de tidligere frakker. Brug roller at anvende, og bred skum børste til slut. Anvende ét lag af top coat for en satin finish, to frakker til en halvblank finish eller tre frakker til en højglans finish. Tillad to timer for top coat til tørre, før du lukker køleskab døre og fjerne den maler tape.

Tips & advarsler

  • Denne rustfrit stål maling kan bruges til ethvert apparat og mange andre overflader i dit hjem.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com