Hvordan man laver min Master soveværelse køler

March 28

Hvis du har nogensinde har levet i et hus med ingen air conditioning, ved du, det kan være ubehageligt i sommermånederne. Hvis du tilfældigvis bor i en fugtig eller varm del af landet, kan temperaturen dikterer, hvor meget tid du bruger i dit hjem. Der er flere ting du kan gøre for at køle ned din master soveværelse uden at skulle købe en air condition eller andet udstyr.

Instruktioner

Hvordan man laver min Master soveværelse køler

•Åbn enhver windows i rummet. Mange mennesker har tendens til at forlade deres Vinduer lukket af sikkerhedsmæssige årsager, men hvis du er hjemme og føle sig trygge, gå videre og åbne vinduerne. Åbne vinduerne vil lade kølig luft samtidig at lade nogle af den varme luft ud af rummet. Hvis du har indlevering Vinduer lukket i et stykke tid, jer burde mærke værelset begyndt at cool, når du åbner dem.

• Rengør skærmen dækker på fans i rummet. Støv og snavs har en tendens til at bygge op på de skærme, der dækker elektriske ventilatorer. Over tid begynder dette støv og snavs at sætte fan, reducerer mængden af luft, der cirkulerer. Rengøring støv ud med en lille kost vil ikke kun blæser mere kølig luft ind i stuen, men vil fjerne noget støv og snavs, som du ville ellers indånde.

•Sæt, en af de fans, der vender ud mod et åbent vindue, så at det blæser luft ud af vinduet. Dette vil hjælpe trække nogle af den varme luft fra rummet og blæse det ud af huset, således køle det ned endnu mere. Placer den anden elektrisk ventilator på den modsatte ende af lokalet og gør det muligt at rotere; Dette vil hjælpe med at holde værelset på en køligere temperatur. Hvis du har en loftventilator, Tænd, samt for at hjælpe cool ud i rummet.

•Drej off enhver unødvendig apparater, der kan producere varme. For eksempel, i løbet af dagen vil du højst sandsynligt ikke behøver at tænde lysene. Dette vil spare elektricitet og undgå at tilføje varme fra pæren. Sluk elektriske elementer såsom computere hvis de ikke er i brug, som disse har tendens til at varme op så godt.

•Sæt gardiner op på alle windows, der tillader sollys i. Hvis dit soveværelse bliver ramt med sollys i morgen eller eftermiddag gennem et af vinduerne, skal du sætte gardiner for at stoppe sollys fra kommer. Luk gardiner kun i løbet af dagen, at direkte sollys kommer ind i lokalet. Når solen er flyttet, og der er ingen sollys, der kommer bør du derefter åbner gardiner til at tillade luft at cirkulere.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com