Hvordan man laver min spabad ligesom opvarmet swimmingpool om sommeren

June 30

I cool vintermånederne, slår sig ned i 102 grader Fahrenheit vand i et varmt badekar kan føle beroligende. Når sommeren nærmer sig, lyder en dukkert i swimmingpoolerne lige så forfriskende. Den gennemsnitlige temperatur i en opvarmet swimmingpool spænder fra 78 grader til 82 grader Fahrenheit, ifølge det amerikanske Department of Energy. Hvis du ikke har adgang til en opvarmet pool men har et spabad, kan du nemt opretholde en pool median temperatur i dit spabad og Nyd de lavere temperaturer, som gør spa føles mere som en opvarmet pool i sommermånederne.

Instruktioner

•Kontroller din spabad manual for tilgængeligheden af en sommer mode på spa. På nogle spabade angiver generelle sommer mode indstilling temperaturen i hot tub til ca 80 grader Fahrenheit.

•Manually justere temperatur til 80 grader. Denne temperatur er i overensstemmelse med den gennemsnitlige temperatur i en opvarmet swimmingpool. Men du kan justere det højere hvis det ønskes.

•Dæk spabad om natten. Bruge coveret antyder, fabrikanten eller en isoleret dækning til at holde temperaturen fra faldende under køligere om aftenen temperaturer. Et spabad cover kan mindske varmetabet af op til fem grader. Du kan spare op til 90 procent i udgifter til energi i løbet af sommermånederne ved hjælp af en spa cover, hedder San Diego Gas & Electric Company.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com