Hvordan man laver mit soveværelse Feng Shui for teenagere

September 25

Hvordan man laver mit soveværelse Feng Shui for teenagere

Teenage årene er en tid med overgang, forvirring og følelser næret af raser hormoner. Designe en teenage soveværelset med feng shui principper kan bidrage til at bringe nogle ro til en ellers kaotiske liv. Denne kinesiske filosofi, tusindvis af år gamle, er baseret på at fremme afslapning, succes og en konstant strøm af qi eller energi. Feng shui principper er umuligt at lære natten over, men hvis du redecorating et rum til din teenager eller til dig selv, du hele tiden kan gøre ændringsforslag for at forbedre forbindelsen til soveværelse miljø.

Instruktioner

•Rengør ud i soveværelset til at slippe af enhver rod eller unødvendige genstande. Hvis det er muligt, fjerne så mange elektroniske enheder fra rummet som muligt; Hvis dette ikke er muligt, gøre en bevidst indsats for at slukke alle elektronik mindst en time før sengetid.

•Paint vægge jordfarver eller neutrale farver, brun, beige, taupe eller elfenben. Hvis det er muligt indarbejde dette farveskema i hele værelset, som inden for sengetæppe og gulvbelægning.

•Anbring sengen så det kan tilgås på begge sider, og det ikke er i en lige linje med døren.

•Sæt et sidebord på hver side af hovedet af sengen.

•Strømforbrug i standby i døren, står inde i værelset, mens høring en bagua chart. Ottekantet form, bagua chart vil hjælpe dig med at kortlægge specifikke områder på dit værelse, som de vedrører liv karakteristika og de fem elementer. Karriere/karrieremuligheder del af diagrammet svarer til hvor du står i døren. Alternativt, du kan være teknisk og bruge et kompas til at line op diagram ifølge de kardinal retninger; i dette tilfælde svarer den karriere udsigter del af diagrammet til den nordlige del af dit værelse. De summende Kids World og Feng Shui værelse Design hjemmesider har bagua diagrammer.

•Decide hvilke områder af diagrammet er vigtigst for dig og placere relaterede emner inden for den plads, der svarer til diagrammet. For eksempel, hvis du vil fokusere på din kreativitet, placere kunst leverancer eller emner relateret til en anden lidenskab, i den vestlige del af dit værelse eller i en 45 graders vinkel mod højre fra døren. For anerkendelse og berømmelse del af diagrammet, direkte modsatte fra afsnittet karriere, kan du konfigurere awards, stearinlys eller planter.

•Sæt spejler, så du ikke vender dem mens du er i sengen; hænge dem ved siden af eller bag din seng.

•Åbn windows at lade i frisk luft. inddrage andre aspekter af naturen, som en beroligende vand springvand eller en mini Zen-have.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com